<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Benyttet sin posisjon og tillit i det pakistanske miljøet

To finansrådgivere er dømt til mellom to og tre års fengsel for flere grove bedragerier etter at politiet aksjonerte mot et nettverk som drev formidling av såkalte gråmarkedslån. Begge anker dommen fra Oslo tingrett.

Publisert 12. juni
Lesetid: 6 minutter
Artikkellengde er 1498 ord
Tilfreds med dommen: Politiadvokat Maren Østern mente de tiltalte ved flere anledninger hadde brukt sin posisjon og tillit i det pakistanske miljøet til å lure eller forlede sine ofre. Til høyre Vidar Lundal, som er blitt svindlet for fire millioner etter at han gav private lån, og hans bistandsadvokat, advokatfullmektig Stian Kjensli.  Foto: Iván Kverme