<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kina sparker sjefen for landets værtjeneste
Kina fastholder at ballongen som ble skutt ned over USA, var en værballong på avveie. Nå er sjefen for landets værtjeneste sparket.
Opphever Trumps taushetserklæring
Trump-kampanjen blir tvunget til å betale 450.000 dollar og oppheve taushetserklæringene til flere hundre valgkampmedarbeidere fra 2016. 
Bennett: Putin lovet å ikke drepe Zelenskyj
Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj vil ikke bli drept, skal Russlands president Vladimir Putin ha lovet Israels tidligere statsminister.
Pervez Musharraf er død
Pakistans tidligere president, kuppgeneralen Pervez Musharraf, er død, 79 år gammel.
Den kinesiske ballongen er skutt ned over USAs østkyst
Den kinesiske ballongen som har svevet over USA, er skutt ned over den amerikanske østkysten. En operasjon er i gang for å berge vrakrestene.
Det går mot comeback for Storbritannias kortest sittende statsminister
Storbritannias tidligere statsminister Liz Truss, som hadde jobben i 44 dager, ser ut til å gjøre seg klar for et politisk comeback, melder britiske medier.
Nye innleieregler vil gi færre faste ansettelser
Mange vil gå fra fast ansettelse i en bemanningsbedrift til kortvarige, midlertidige ansettelser i en reiselivsbedrift, skriver Kristin Krohn Devold og Magne Kristensen i NHO Reiseliv.