<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Solberg ut mot Støre: – Et mesterstykke i hvordan politikk ikke skal drives

Høyre-leder Erna Solberg sier rett ut at hun hadde styrt landet bedre enn Jonas Gahr Støre (Ap). Særlig den økonomiske politikken til Støre får stryk.

Publisert 23. mars 2023 kl. 21.59
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 102 ord
Høyre-leder Erna Solberg og statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) under den muntlige spørretimen i Stortinget onsdag.  Foto: NTB

Høyre-lederen sier til VG at regjeringen har gjort substansielle endringer som har ført til at folk har flyttet ut av landet.

– Det er et mesterstykke i hvordan politikk ikke skal drives. Regjeringen bidrar med en politikk som gjør at norske investorer forlater landet og samtidig skremmer utenlandske eiere til ikke å investere i Norge, fordi de politiske rammevilkårene forandres og er så ustabile, sier Solberg.

– Vi hadde styrt dette landet bedre, med større forutsigbarhet for landets bedrifter og landets arbeidstakere. Vi ville ikke funnet på å hasteinnføre grunnrenteskatten på laks og vind. Og vil ville hatt en annen type dialog med næringen.

(NTB)