<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vil ha Limi og Søviknes som nestledere

Hans Andreas Limi og Terje Søviknes bør bli nestlederduoen i Frp, foreslår valgkomiteen i partiet.

Publisert 14. apr. 2023 kl. 15.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 112 ord

Valget skal tas på landsmøtet i slutten av april. Limi innstilles som arvtakeren til Ketil Solvik-Olsen.

– Hans Andreas har bred erfaring med både politisk og organisatorisk arbeid i Fremskrittspartiet gjennom årtier. Han er en stødig og samlende person med bred støtte i partiet, sier valgkomiteens leder.

Som andre nestleder foreslår valgkomiteen gjenvalg på Terje Søviknes.

– Terje er en erfaren og hardtarbeidende nestleder som har god erfaring med å jobbe både med nasjonal politikk, og med kommunepolitikk som i tillegg er svært nyttig i valgåret 2023. Med Sylvi, Hans Andreas og Terje sammen med de øvrige sentralstyremedlemmene får partiet en ledelse som har bred kompetanse, og som er representative for hele landet, sier Stene.

(©NTB)