<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Er ikke helt der ennå

På spørsmål om Erna Solberg har tilgitt ektemannen for å ha løyet om aksjekjøp, sier Høyre-lederen at hun ikke er «helt der ennå».

Publisert 22. sep. 2023 kl. 06.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 173 ord
HAR IKKE TILGITT - ENNÅ: Høyres leder Erna Solberg. Foto: NTB

– Jeg har på en måte akseptert at det som har skjedd, har skjedd. Det er ikke noe som vil endre på det. Tilgivelse for meg er et veldig stort og viktig ord. Om det betyr at jeg ikke kommer til å være irritert, sint eller litt sur over det som har skjedd fremover. Tilgivelse betyr jo egentlig at du har klart at du har ligge det helt bak seg. Jeg er ikke helt sikker på at jeg er helt der ennå.

Det svarte Erna Solberg da hun fikk spørsmål fra Fredrik Solvang på om hun hadde tilgitt ektemannen for å ikke fortalt henne alt i forbindelse med aksjesaken.

Hun fikk deretter spørsmål om hun hadde vurdert å skille seg.

Dette avviste hun kontant.

– Sånn som situasjonen står nå, er ikke det et alternativ.

På slutten av torsdagens «Debatten» på NRK 1 spurte Solvang Solberg om en kommentar på Finansavisens oppslag om at ektemannen solgte Elkem-aksjer rett før storstreik

Svaret fra Høyre-lederen gikk ut på at forhandlinger mellom partene i arbeidslivet skjer med god avstand fra Statsministerens kontor. 

(©NTB)