<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Auksjonsmarkedet akkurat nå – med Sotheby’s
Kryptoinvestorene forsvinner fra kjøpersiden hos de store internasjonale auksjonene, men likevel har det blitt omsatt for gigantiske summer under høstens auksjonssesong i klokkehovedstaden Genève.
På auksjon med Patek estimert til 1,3 millioner kroner
Batteri-Cartier til 80.000 kroner eller en gigantisk Hublot i karbon til 60.000? Eller hva med en Patek Philippe Aquanaut til godt over millionen?
– Store muligheter med utvikling av mekaniske klokker
Dykkerklokker, kreativ reklame og Swatch Group fra innsiden – med Marc Aellen, CEO i Certina.
Sjekk denne gamle Rolexen til 700.000 kroner
I denne spesialepisoden av Klokkelandslaget sjekker Nicolai ut en rekke ikoniske vintageklokker som skal under hammeren på auksjon. 
Fikk tilbud om å kjøpe sexbutikk og bowlinghall – kjøpte sveitsisk klokkefabrikk
Da han var 40 ble Jupp Philipp tilbud å kjøpe bowlinghall og sexbutikk, men endte opp med klokkefabrikk. I Klokkelandslaget forteller Philipp veien fra klokkesamler til CEO i sveitsiske Fortis og planen han har for å heve det litt glemte merket. 
Nyhetene fra verdens største klokkemesse
I podcasten Klokkelandslaget diskuteres siste nytt fra verdens største klokkemesse i Sveits. 
Vintagetips fra en av Norges mest kjente klokkesamlere
Møbeldesigner Roger Sveian er en av Norges mest prominente klokkesamlere. I ukens episode av Klokkelandslaget viser han frem noen av sine mest spennende klokkefunn.