<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
SUGGERERENDE: Philips Series 7000 skjeggtrimmer med støvsugerfunksjon er regelrett genial. Foto: Philips

Støvsugerselgerens drøm

Et lite steg for skjeggtrimmere, et stort steg for mennesker med dårlig tid.

Publisert 9. sep. 2021 kl. 22.41
Oppdatert 10. sep. 2021 klokken 08.59
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 369 ord

Innovasjon eller evnen til å innovere er en snodig greie. Det er både et karakterkrav på LinkedIn og de små skritt som skjer over alt i samfunnet hver eneste dag.

Svært mye er egentlig bare tøys, og kunne med fordel vært kastet allerede på tegnebordet. Men av og til ramler menneskeheten over et lite eureka, som gir større livskvalitet og får brikkene i universet til å falle på plass.

Det er naturligvis snakk om Philips Series 7000 skjeggtrimmer med støvsugerfunksjon.

Hvorfor ingen har tenkt på dette før, eller i det minste at det ikke er standard, er nesten merkelig. For med unntak av møkk på fingerne og melkekartongene fra 90-tallet, er det strengt tatt få ting som er mer irriterende enn å rydde opp en million små hårstrå spredt over vaskeservanten, blandebatteri – og om du er ekstra heldig – over hele baderomsgulvet.

Det er regelrett en skikkelig kjip jobb, og den kommer som regel på verst mulig tidspunkt når du har skikkelig dårlig tid. Philips’ støvsugende skjeggtrimmer tar hånd om dette, og senker stressnivået.

Philips Series 7000

 

Pro s

  • Du slipper å rydde skjegg
  • Du slipper å rydde skjegg
  • Flere klippefunksjoner og intuitiv i bruk

Cons 

  • Ikke vanntett

Pris: 1.300 kroner

Det er gørrkjedelig å rydde skjegg. Kjøp skjeggtrimmer med støvsuger

Støvsugerfunksjonen suger til seg det som er av hårstrå på en overraskende god måte, og lar deg løpe direkte fra barbering til dusjen, frokosten eller trikken. Da kan du bruke de fortsatt trøtte hjernecellene dine på å klekke ut nye innovative ideer sammen med agile kolleger i stedet for å stå hjemme å rydde skjegg.

Jevnt og godt klipper den og.

Litt ekstra skal du selvsagt betale for å få støvsuger i trimmeren. I vår tilfelle skulle de ha 1.300 kroner for den lille doningen som trolig kostet en brøkdel å produsere. Likevel har en ny og litt techy funksjon i en skikkelig, skikkelig døll bransje sjelden vært verdt sin vekt i gull som dette.

Litt mer batteri krever det selvsagt, men også det må stilles opp mot en ryddig versus grisete servant.

Stort mer er det ikke å si. Det er gørrkjedelig å rydde skjegg. Kjøp skjeggtrimmer med støvsuger.

Philips Series 7000 – 1.300 kroner