<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
«CONVERSATION PIECE»: Rolls-Royce-boksen er i det minste en god samtalestarter. Foto: Rolls-Royce

Sigaresken fra Rolls-Royce koster 500.000 kroner

For rett over 500.000 kroner kan du nå bestille deg en godt utstyrt Skoda Enyac, den tsjekkiske bilprodusentens nyeste heleltriske SUV. Om du er litt usikker på det grønne skiftet, og gjerne vil ha ting som det ryker av, kan du eventuelt heller bestille deg en sigarboks fra Rolls-Royce.

Publisert 21. okt. 2021 kl. 18.27
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 362 ord

Jepp, det stemmer. Hos den erkebritiske bilprodusenten er det få som har hørt om Dagfinn Høybråten og hans røykelov. Det de har hørt om er sigarer. Og folk som liker det gode liv (les: det dyre, gode liv), som ofte innebærer en god sigar og en dash sprit.

Tenk deg at du er steinrik. Så rik at en Range Rover Sport er et søksmål, ikke en farkost du ferdes i. Så rik at du gjerne har flere Rolls-Roycer. Vel, da er det vel utenkelig å ha sigarene dine i en vanlig humidor. Kreti og pleti har da humidor. For alt du vet følger det med IKEA-kjøkkenet. Noe annet er vel utenkelig, tenker du.

PÅ INNSIDEN: Boksen og dets innhold er utvilsomt lekker, så får det være opp til en hver å avgjøre om Rolls-Royce-logoene er en opptur eller nedtur. <strong>Foto: Rolls-Royce</strong> (1 / 5)
PÅ INNSIDEN: Boksen og dets innhold er utvilsomt lekker, så får det være opp til en hver å avgjøre om Rolls-Royce-logoene er en opptur eller nedtur. Foto: Rolls-Royce

Vel, da er kanskje den nye sigar og whiskey-boksen noe for deg. Prisen er altså en halv million kroner, men da får du tross alt en håndlaget boks, komplett med humidor i spansk treverk, og med håndblåste whiskyglass med RR-logo. Når boksen åpnes spretter det opp et serveringsfat i Obsidian Ayous, det spesielle treverket som du også finner i den nye Rolls Royce Ghost. Selvsagt med Spirit of Ecstasy-logoen. Det følger også med lighter og askebeger, og en beholder som skal kunne holde enhver type alkoholfylt flaske.

Om du er villig til å hoste opp dette garanterer bilprodusenten at boksen vil passe i absolutt alle Rolls-Royce som er laget. Og den kan kjøpes der du kjøper Rolls-Royce.