<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
DEILIG Å VÆRE ENGELSK I DANMARK: Paul Cunningham er sjef på Henne Kirkeby Kro.  Foto: Erik Valebrokk

Michelin-kokken som ikke liker fancy mat

Det kryr ikke av frittalende engelske Michelin-kokker på den danske landsbygden. Det er faktisk bare en av dem, og hans navn er Paul Cunningham.

Publisert 22. juni 2020 kl. 10.55
Lesetid: 12 minutter
Artikkellengde er 2832 ord

– Jeg følte meg skitten etterpå.

Mannen bak grytene på Henne Kirkeby Kro sørvest på Jylland, folder hendene i triangelform opp mot ansiktet og ser fremover med et krystallklart blikk gjennom brilleglassene. Han forteller om et oppdrag han fikk en «idiotisk sum penger» for – uten at det var verdt det. 

Les artikkelen gratis

Register deg og les én gratis artikkel hver dag