<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fra Norgesgruppen til kontrakter i India og Sør-Korea

Familien pantsatte huset for å få den indiske matdrømmen til å gå i oppfyllelse. Nå finnes produktene i matbutikker over hele Norge, i Sør-Korea og India.

Publisert 26. apr. 2022 kl. 06.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 127 ord
Niru Kumra Some 169

Niru Kumras gründereventyr med Masalamagic begynte med en notis i skoleavisen, fortsatte med at ingen bedrifter i Norge ville produsere hennes indiske retter, pantsetting av hus og en kokebok til terningkast 6. Nå er vi kommet til kapittelet om hvordan to personer klarer å dekke Masalamagic-retter og tilbehør som chutney, raita, sauser, pastaer, pureer, papadam, krydder, ris og håndlagde nanbrød hos alle landets Menybutikker, nesten alle Kiwibutikker, Spar, Eurospar, Coop og butikker i Sør-Korea og India. – Det var ikke der jeg hadde planlagt å lansere i først, men...

Om Gründerpraten

Vi elsker besøk! Har du en historie du har lyst til å dele med oss har vi kaffen klar. Inviter deg selv på grunderpraten@finansavisen.no

Lytt til Gründerpraten på denne siden, eller abonner på Apple Podcasts eller Spotify.