<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
EN KONFORM VERDEN: En gang i tiden var eliteuniversitetene i USA bekledd av unge menn i løse dressjakker, slips, button-down-skjorter, penny loafers og vellagde bomullsgensere som var produsert i USA. Nå er nesten alt produsert i Asia, kundemassen har et større mangfold å velge i, og den konforme bekledningen virker meningsløs. I en ny tid der vi kan shoppe fra alle verdens globale moteuttrykk, musikk, og kulturer gjennom et lite tastetrykk har ikke lenger den hvite middelklassen det samme kulturelle hegemoniet.  Foto: Topical Press Agency

Preppiens død: Den amerikanske drømmen henger i en tynn tråd

Den amerikanske drømmen henger i en tynn tråd.

Publisert 12. sep. 2020 kl. 08.42
Lesetid: 5 minutter
Artikkellengde er 1187 ord