<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
Foto: Getty Images

Tre skjorter til årets beste sesong

Alt David Beckham tar i selger, og selv om det ikke er alle forunt å se ut som den tidligere fotballspilleren, kan du i det minste gjør de samme gode skjortevalgene som ham.

Publisert 17. juni 2021 kl. 20.39
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 202 ord

Ottawa Styles samarbeid med den britiske klassikeren Benson & Clegg er et godt eksempel på en liten aktør som lever i obskuritet inntil dagen de blir sett på kjente navn ute til lunsj. Kjendiser selger, og i mange tilfeller selger de ut fort.

Piquéskjorte i italiensk merinoull fra Ottawa Style x Benson & Clegg. 

2.800 kroner

Ottawa Style x Benson & Clegg. 2.800 kroner. Foto: Ottawa Styles

Striper

SKJORTER, REISS Foto: Reiss

Denne sommeren er stripene tilbake, både nautiske og retro. Det blir ikke særlig mer sommerlig enn blått og hvitt på solbrun kropp og et par frekke solbriller.

Eller eventuelt i en mer nøytral beige som denne fra Reiss.

Reiss zip neck stripet skjorte i ull og bomull.  

1.600 kroner

Lag i varmen

Eton overshirt i mye flanell. 2.500 kroner. Foto: Eton

Vi kan skryte av gode somre, men antallet tropisken netter er få. Man er som ofteste nødt til å kle på seg utover kvelden, og det er her overskjorten kommer inn.

Den løser problemstillingen hvorvidt du trenger jakke eller ei til senere, og fortsetter i samme avslappede, sommerlige stil som du kledde deg for tidligere på dagen.

Eton overshirt i mye flanell. 

2.500 kroner