<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
MILLIARDÆR-ØY: Britiske Richard Branson har lagt sin elsk på Karibinen, og bygger stadig nye feriesteder der. Foto: Virgin Limited Edition

Lei hytta til Richard Branson

Er du litt lei av å tråle Finn etter hytte å leie til sommeren, fordi alle de gode kåkene er solgt? Frykt ei, milliardær Richard Branson leier deg gjerne feriestedet sitt.

Publisert 25. apr. 2021 kl. 11.45
Oppdatert 30. apr. 2021 klokken 20.21
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 299 ord

Å eie sin egen øy har noe litt James Bondsk over seg. Type superskurk og megaloman. Om du da ikke har kjøpt et fiskevær på Vestlandet, eller nordpå. Eller om du er Richard Branson. Karismatisk gründer og milliardær.

Hans ferieparadis i Karibien har vært mye omtalt de seneste årene. Kun den innerste sirkel får besøke det mye omtalte stedet.

Nå kan du leie naboøya, som Branson også eier. 500 mål med svært luksuriøs boltreplass. Øya, som ligger noen få kilometer fra Bransons mer kjente Necker Island, har fått navnet Moskito Island. Milliardæren kjøpte deler av øya i 2007 og bygget den om noen år senere. Siden har han også solgt tomter på øya, så det kan fort tenkes at du leier deg inn for en avslappende helg med noen av verdens rikeste og mest eksentriske som naboer.

Richard Bransons hytte. <strong>Foto: Virgin Limited Edition</strong> (1 / 4)
Richard Bransons hytte. Foto: Virgin Limited Edition

280.000 kroner pr. natt

Det er i det minste skikkelig luksus du leier deg. 

Tre skikkelige, karibiske villaer, med sengeplass for til sammen 22 stykker. Egne sandstrender, en drøss forskjellige typer badebasseng, barer og restauranter hører og med. For ikke å glemme tennisbaner, vannsportanlegg og egen gym.

Prisen er derimot noe stiv. Vi snakker altså 220.000 til 280.000 kroner pr. natt, litt avhengig av når du leier stedet. En langhelg med dine 21 beste venner vil altså koste deg minst 30.000 kroner. Om du er glad i en drink eller er storspist kan det kanskje la seg forsvare, for både mat og drikke er inkludert.

Til og med shuttlebåten er med i prisen.