<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
GATSBY-MYTEN: Det er vanskelig å ikke se for seg en Great Gatsby-skikkelse som en gang trasket rundt i hagen. Hodet hevet over alle i Sandefjord mens han tittet ned på Kosmos AS, nede ved havnen. Anders Jahres ettermæle er i stor grad preget og myter og moral. Foto: Nicklas Knudsen

Anders Jahres spektakulære redervilla er blitt hotell

Arven etter Anders Jahre er kanskje mest kjent for den 30 år lange jakten i skatteparadiser. Nå har den ærverdige villaen hans blitt en hotelldestinasjon. Dette er sannsynligvis det eneste hotellet i Norge med egen butler.

Publisert 12. aug. 2021 kl. 22.17
Oppdatert 17. aug. 2021 klokken 12.02
Lesetid: 8 minutter
Artikkellengde er 1815 ord