<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
UTENOM DET VANLIGE: Skotsk villmark er bare noe av det du møter om du deltar i dette ultraløpet for de helst spesielt interesserte. Foto: Highland Kings

Å delta i denne løpekonkurransen koster 200.000 kroner

Hvem som helst kan bli i god form, men for å delta i dette ultraløpet må du også bla opp flere hundre tusen kroner.

Publisert 13. aug. 2021 kl. 08.35
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 280 ord

Livet er en konkurranse. Det er iallefall tolkningen til en del, det være seg om det handler om golf, vin, biler, penger eller stort sett hva som helst. Og så er det rene konkurranser da. Men glem triatlon på Sørlandet og Norseman. Nå er det endelig en måte å vise verden at du både er rik og sprek.

Ultramaraton har vært en greie de siste årene. En øvelse for deg som tenker at de opprinnelige 42 kilometerne er for pyser og duster, og derimot ønsker å løpe enda lenger.

PITTORESK OG DYRT: Fattig og rik kan løpe maraton, men bare sistnevnte får kjøpt seg plass på dette eksklusive løpet i Skottland. Foto: Highland Kings

Og nå er det altså The Highland Kings Ultra som står for tur. Det høres kanskje ut som et vaskemiddel for jaktutstyr, men er altså et ultraløp på vestkysten av Skottland. Og prislappen er på rett under 200.000 kroner.

Heldigvis har løpet en passende svett tagline som forklarer konseptet: «Race like a warrior – recover like a king». Ypperlig for deg som mener business er krig og venner er for pyser. Men altså, tanken er at du skal få oppfølging av eksperter i oppladingen og. Det skal gjøres tester av svetten for å lage den beste dietten for ditt ultraløp, det skal følges opp med kroppstester, fysioterapi og det blir noen temmelig raffe måter å bo på under selve løpet. I tillegg til at det flys inn Michelin-kokker for å lage maten du skal spise etter at du har spydd opp frokosten langs den skotske kysten.

Om du vil delta bør du være kjapp, for det er bare 40 plasser tilgjengelig.