<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik avsløres falske vinflasker

Norges eneste vindetektiv er på besøk

Publisert 19. aug. 2021 kl. 12.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 181 ord

Hver uke velger sommelierene Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar ut et vintips, alene eller med gjester. Hør ukens episode her:


Følg Ukens vintips i Apple Podcast eller Spotify direkte i din podcastspiller.

Norges eneste vindetektiv

I ukens podcast har Jon Trygve og Svein spennende besøk i studio. Temaet er vinauksjoner og hvordan man avslører falske vinflasker. Ukens gjest er Sara Frimanslund, markedansvarlig for Vinmonopolets vinauksjoner og Norges fremste vindetektiv. I podcasten forteller Sara hva det innebærer å avsløre falske vinflasker, og verdisetter gamle vinklenodier før de legges ut for auksjon. Podcasten er svært aktuell i forbindelse med den pågående vinauksjonen som avsluttes 25.–26. august.

Sara Frimanslund jobber med ekthetskontroll av vin i forbindelse med Vinmonopolets auksjoner. Foto: Iván Kverme

Spørsmål eller forespørsler?

Kontakt Svein og Jon Trygve direkte på sosiale medier eller send en e-post til vin@kapital.no

Ukens vintips presenteres av Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar. Svein er sommelier og mangeårig vinjournalist i Kapital og Finansavisen. Jon Trygve Hegnar tok sin sommelierutdannelse i 2017 og holder på med vinutdannelsen WSET Diploma. Jon Trygve er leder for digital utvikling i Hegnar Media. Foto: Eivind Yggeseth