<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Øivind Ekås

Mine siste artikler
Fikk kjøpt Stavanger-tomt etter 12 år
Union Gruppens relativt ferske boligutviklingsfond har sikret seg et 17 mål stort område ved vannkanten i oljebyen og skal selge boliger for rundt to milliarder kroner.
Så mye betyr oppussing for boligprisene
At en nyoppusset bolig har høyere verdi enn en tilsvarende bolig med dårligere standard er ikke særlig oppsiktsvekkende. Men nøyaktig hvor mye mer vil den gå for i en budrunde?
«Totalt utdatert, men litt romantisk rønne for deg med større drømmer enn forstand»
Da eiendomsmegler Simen Smith Ringdal fikk i oppdrag å selge en mildt sagt stemoderlig behandlet eiendom i Sandefjord, bestemte han seg for å gå «all in» i markedsføringen.
Markedsførte egen meglers bolig: – Problematisk
Da en eiendomsmegler i Eie Sandefjord skulle selge sin private bolig, fikk han god drahjelp i markedsføringen – av eget meglerkontor.
Har flippet titalls boliger - her er rådene
Kjartan Farnes har flippet et titalls boliger med milliongevinst, og i dag hjelper han andre å gjøre det samme. 
Siv Jensen selger gigantisk hyttearv på Veierland
Tidligere bankdirektør Thor Bang gikk i fjor bort. Arven endte hos Siv Jensen, som nå selger den siste av to eiendommer med en samlet verdi på 30 millioner.
Snappet opp strandperle på tvangssalg
Da en strandperle på Nesøya i Asker ble lagt ut på tvangssalg, kviknet tidligere Mosking-topp Hans Kristian Aamodt til og kjøpte både huset og medfølgende tomt på billigsalg.
Forsøkt solgt i ti år - nekter å kutte prisen
Markedets staeste ønsker ikke å bøye seg for markedskreftene, selv etter å ha forsøkt å selge praktboligen i Sandefjord i nesten ti år.
Ukjent 32-åring kjøpte «søppelambassade» for 64 millioner
I det stille har en tidligere fotballspiller og barneskuespiller snappet opp en ærverdig Frogner-villa med en mildt sagt brokete fortid for 64 millioner.
– Jeg tror ikke det går til helvete likevel
Boligprisene fortsetter å stige, og ekspertene er sjokkerte. – Dette viser at tilbudssiden er minst like viktig som renten, sier boligtopp Baard Schumann.