<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Øivind Ekås

Mine siste artikler
40 henvendelser samme dag – Kuppet usett 2.500 kroner over
Da Antonio Barbin la ut en toroms for leie i Oslo, fikk han over 40 henvendelser samme dag. Leiligheten ble kuppet usett – 2.500 kroner over utleieprisen.
Pihl og Peters selger hytteluksus
Camilla Pihl og Peter Peters ber om 5 millioner mer for hytta enn de betalte i 2022. – De har pusset opp for nærmere fire millioner og det kan følge med møbler for rundt to millioner, forsvarer megleren.
Tidligere DNB-megler slaktet egen arbeidsgiver – fikk rett
I 2019 skrev daværende DNB-megler Anders Kløvning «Gir Samsolgt maks fem år, så er det vel avviklet» på Instagram. Og i 2024 legges selg-selv-tjenesten ned.
Stolleken på Snarøya
Da en strandeiendom på Snarøya ble lagt ut for 55 millioner, var 80 prosent av interessentene allerede hjemmehørende i området. – Det er rene stolleken, hvor de fleste ønsker seg nærmere vannet, sier megleren, som likevel kutter prisen med 9 prosent.
– Boligprisveksten vil dempes av tilbudssiden
Prisene i boligmarkedet når nye høyder. Sjeføkonomen lar seg overraske, men minner samtidig om at tilbudssiden er på vei opp.
Denne byen har et uvanlig stort prisgap mellom brukt- og nyboliger
Nybyggpremien i regionen er dobbelt så stor som snittet på landsbasis.
Hytteperle med utedo i Oslo kuppet før visning
Da en Oslofjord-hytte med utedo ble lagt ut for 12 millioner, var det mange interessenter som tok kontakt. Så mange at den nedslitte hytta ble kuppet over prisantydning før visning.
Voldsomt tilbudsrush i Oslo: Rekordmange boliger for salg
Boligprisene i Oslo har hittil i år steget med 6,7 prosent, på tross av et høyere rentenivå enn på lenge. Men nå er tilbudssiden i ferd med å ta seg kraftig opp.
Milliardær kjøper rekkehus for 35 millioner – blant landets dyreste noensinne
Eiendomsutvikleren har gjort stor suksess med kjøp, salg og oppussing. Nå har han doblet prisen på bare fire år. Kjøper er god for 6 milliarder.
Dumper prisen med 15 prosent: – Nå gidder vi ikke mer
Den luksuriøse eiendommen er blitt forsøkt solgt i mange år uten hell. Nå tar megleren grep: – Det er nå eller aldri, sier han.