<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Anders Pedersen Bjergaard

Mine siste artikler
Storbank spår Kahoot-comeback
Morgan Stanley tar opp dekning av Kahoot med en klar kjøpsanbefaling. Storbanken tror læringsplattformens inntekter vil gjøre et nytt byks i midten av 2023.
Kjøper dyr iskrem
Orkla kjøper opp det amerikanske iskremselskapet Denali Ingredients til langt høyere multipler enn det selv er priset til.
– Vi har sett en ekstrem kjøpsinteresse
Lakseaksjene har kollapset på børs etter forslaget om grunnrentebeskatning. Nordnet-kundene har benyttet kursfallet til å hamstre lakseaksjer, og det er spesielt én aksje som er populær.
Har tapt 1,3 milliarder på teknologihavari
Jens Rugseth og Rune Syversens teknologiaksjer har havarert, og torsdag toppet det hele seg med emisjonskollaps i Techstep. Siden nyttår er nesten 1,3 milliarder kroner barbert vekk.
– Det er Norge AS som er den store taperen
Regjeringens nye lakseskatt har ført til krakk i lakseaksjer på Oslo Børs. Konsernsjefene i to av landets største oppdrettere mener dette vil danke Norge ut av konkurransen internasjonalt.
Adolfsen-brødrene må betale rente på 10 prosent
Hospitality Invest spruter penger og har en lav belåningsgrad. Likevel må Adolfsen-brødrene betale nesten 10 prosent rente på obligasjonslånet som nylig ble utstedt. 
Mener SATS burde skrote veksten
DNB Markets-analytiker Ole Martin Westgaard ber SATS skrote den aggressive vekststrategien, og kutter estimatene kraftig. Nå jekkes kursmålet ned enda en gang. 
Taper stort på XXL og SATS
Hugo Maurstad er blitt steinrik utenfor børs. Nå har kurskollaps påført investoren et stort papirtap.
Spår full XXL-krise
SpareBank 1 Markets-analytiker Øyvind Mossige tror XXL vil tape 400 millioner kroner de neste tre årene, og må hente penger for å overleve. Nå spår han aksjen i 2 kroner.
Til himmels med råvarer
Tor A. Svelland har truffet blink med sitt råvarebaserte hedgefond og kan vise til ekstreme avkastningstall de tre seneste årene. – Jeg tror det kommer en bunn snart, sier han.