<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Andreas Scheel

Mine siste artikler
Maserati kommer sent, men godt
Når Maserati endelig lanserer en kompakt SUV gjør de det med Grecale Trofeo. En V6 på 530 hestekrefter og sportsbilegenskaper gjør at du gruer deg til bilen kommer med batteri.
Slett ikke bare elbilene som blir dyrere
Det er ikke bare elbilkjøpere som må belage seg på å betale mer for bil i 2023. Nå økes avgiftene på diesel- og bensinbiler.
Avgiftssjokk på elbiler
Regjeringen varslet tidlig at det skulle bli moms på elbiler. Nå lukkes døren for avgiftsfri bilisme i Norge.
Når pris og plass er det eneste saliggjørende
Hvis pris og plass er viktige elbilkriterier, er det dumt å forbigå Maxus Euniq6. Rekkevidden er dessuten akseptabel, men nyttelast og kjøreegenskaper er det verre med.
På langtur: – En av bilene med lengst rekkevidde på markedet i dag
Med 610 kilometers rekkevidde kan du trygt dra på langtur i en Ford Mustang Mach-E Long Range med bakhjulstrekk. Kjører du normalt kommer du ikke så langt.
Her får du mye elbil for pengene
Hvis pris og plass er viktige elbilkriterier, er det dumt å forbigå Maxus Euniq6. Rekkevidden er dessuten akseptabel, men nyttelast og kjøreegenskaper er det verre med.
Dette gjør Polestars nye SUV spesiell
Polestars nye SUV får verdenspremiere 12. oktober, men allerede nå vet vi mer om pris, ytelser og andre egenskaper, hvor understellet er helt spesielt.
Slik kan du kjøre fort, trygt og billig
Å kjøre fort kan bli både dyrt og farlig. Det ønsket Øivind Lie å gjøre noe med og fikk med seg en rallycrosslegende og et forsikringsselskap. 
Denne elbilen fra AMG er best med fullt batteri
For å utnytte alle de 761 hestekreftene i Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+ må du ha over 80 prosent strøm på batteriet. Da er den til gjengjeld sjukt rask.
Luksuriøs elbil testet: Merkelig ulempe
EQS 53 4Matic+ er akkurat så luksuriøs og heftig som en Mercedes-AMG skal være. Høy vekt er ikke den eneste ulempen.