<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

NTB

Mine siste artikler
Stor innsats for å begrense oljelekkasje i USA
Det pågår en større innsats for å håndtere et potensielt massivt utslipp av råolje i et vassdrag i delstaten Kansas i USA.
Nok en smell for Arbeiderpartiet
Arbeiderpartiet får rekordlave 16,3 prosent på Klassekampen og Nationens siste meningsmåling. Senterpartiet kan skilte med litt framgang.
Nasjonal skytjeneste i støpeskjeen
Regjeringen utreder en nasjonal skytjeneste for å øke nasjonal kontroll over kritisk datainfrastruktur og viktig informasjon.
Endrede tilskuddsordninger skal styrke små lokale medier
Kulturdepartementet fastsatte fredag endringer i tilskuddsordninger som blant annet styrker små lokale medier.
Enighet om kvoteavtale med EU og Storbritannia
Norge, EU og Storbritannia inngikk fredag en trepartsavtale om forvaltning av fellesbestandene i Nordsjøen.
Netanyahu ber om mer tid til regjeringsforhandlinger
Israels påtroppende statsminister Benjamin Netanyahu har bedt landets president om mer tid til å få dannet en ny regjering.
Ny Bodø-flyplass får 2,6 Avinor-milliarder
Konsernstyret i Avinor har vedtatt utbygging av den lenge planlagte nye lufthavna i Bodø. Flyplassen skal stå ferdig i 2029.
Enighet om totalkvote for makrell
Norge, EU, Færøyene, Grønland, Island og Storbritannia er enige om en totalkvote for makrell for 2023. Onsdag ble avtalen på 782.066 tonn makrell underskrevet.
Næringsministeren tjente 4,9 millioner mer enn Jonas Gahr Støre
Jan Christian Vestre tjente mest av regjeringsmedlemmene i 2021. Næringsministeren hadde en inntekt på rundt 6,5 millioner kroner.
Kina kunngjør lettelser i koronatiltakene over hele landet
Kina lemper kraftig på koronatiltakene. Det skjer etter store prodemokratiske demonstrasjoner som startet i protest mot smittevernrestriksjonene.