<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Odd Steinar Parr

Mine siste artikler
– Må skatte de rike
Shell-sjef Ben van Beurden mener energikrisen setter stabiliteten i samfunnet på spill, og at de svakeste må få hjelp til å betale strømregningen.
– Dette er neppe starten på et børsrally
Goldman Sachs-strateger ser ingen varig børsoppgang før USA går inn i resesjon eller inflasjonen svekker seg «åpenbart».
Twitter-tirade provoserte Ukraina
Elon Musk skrev at Ukraina bør fremforhandle en fredsavtale der landet avstår Krim til Russland for godt. Det fikk presidenten til å reagere – raskt.
– En effektiv støtpute når kronen stuper
September var en blodrød måned på verdens børser, men kraftig kronesvekkelse mot dollar dempet fallet for Nordnets sparekunder.
14 konkurser mandag
14 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysundregistrene mandag.
Gaming-konge skal bli mer aggressiv
Ingen i verden har større gaming-inntekter enn Tencent. Nå jakter giganten vekst utenfor Kina, med en mer aggressiv stil.   
Nære allierte latterliggjør Putins krigsmaskin
Tsjetsjenia-leder Ramzan Kadyrov mener en russisk øverstkommanderende i øst-Ukraina bør sendes til fronten «for å vaske bort skammen med blod», og hylles av «Vladimir Putins kokk.» 
Bytter ut fire aksjer
Aker Horizons, Norske Skog, Protector Forsikring og Prosafe forsvinner ut av Pareto-porteføljen i oktober, til fordel for Bonheur, Gjensidige, Kongsberg Gruppen og Orkla.
Svensker kjøper Coop-butikker
Cibus Nordic Real Estate utvider sin norske portefølje med to Coop-butikker i Nord-Norge.
Ny, negativ prisoverraskelse fra USA
Federal Reserves foretrukne inflasjonsmål kom inn høyere enn ventet i august.