<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Andreas Klemsdal

Mine siste artikler
– Utlendinger jakter gode kjøp i Norge
Høyere rente har ikke senket markedet for millionbåter. En amerikaner kom helt til Norge for å kjøpe brukt båt. Enkelte dyrere bruktbåter øker nå i verdi – i takt med inflasjon, lavt nybåtsalg og mer eksport, hevder båtmeglerne.
Nå starter gullalderen i denne næringen
Offentlige tilskudd er pøst inn i norske turistperler. Nå kan eierne gni seg i hendene. Utenlandsturistene kan bidra til nok et rekordår.
Verdens mest eksklusive klubber
Det holder ikke å være rik. Du må også kjenne noen. Her er noen av verdens meste eksklusive medlemsklubber.
Rekordmarginer for stjernespekket nisjebank
Mange kjente investorer åpnet lommeboken da Erling Astrup startet bank i 2019. Nå har pengene begynt å strømme i retur, og kursen er opp 90 prosent på fire år. 
Statkraft trosset stupende strømpriser
Festen er over for kraftprodusentene, men Statkraft leverte likevel et sterkt første kvartal.
Solid inntektsvekst for SmartCraft
SmartCraft er i oppkjøpsmodus, men leverer likevel solid organisk vekst.
Høyeste lønnsomhet på tre år for Morrow Bank
Morrow Bank øker inntektene, tjener mer penger og har fallende utlånstap.
Milliardærenes pengesluk: Ridebaner, båthavner, skihall, fiskevær og fotballstadion
Ivar Tollefsen elsker båtliv, og har trolig puttet en halv milliard kroner i maritime miljøer i Indre Oslofjord. Når norske milliardærer legger bort kalkulatoren og følger hjertet snekrer de sammen fiskevær, hestesenter, fotballstadion, sjarmerende hoteller og påkostede spaanlegg.
Topptureventyr ble til gasellebedrift
Midt mellom noen av Norges beste klatreruter og toppturmål ligger et Autostore-lager stappfullt av sportsutstyr. Trygve Sande liker alt som er bratt, inkludert kurven for omsetningsveksten.
Rett fra cellegiftskur til toppjobb i Golf-Norge
Han er verdensmester i Monopol, har krysset Atlanterhavet i seilbåt og spist på noen av verdens beste restauranter. Nå har han også overlevd kreftsykdom. Bjørn Halvard Knappskog (34) er klar for en av de største prestisjejobbene i norsk golf.