<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Andreas Klemsdal

Mine siste artikler
Kapitaltørken går på helsa løs
Norges fremste forskningsmiljøer og unge selskaper innen bio- og medtech går hånd i hånd. Kapitaltørken kan ramme flere enn bare vekstselskapene.
Lave renter har holdt de døende i live
Jaget etter lave renter har ødelagt for de gode markedskreftene. Om noen skulle være i tvil, er det bare å lese John Chancellors verdenshistorie.
Verdens største eiendomsinvestorer: Renten biter ikke
Høyere rente, kostnadseksplosjon og fare for resesjon. Verdens rikeste eiendomsinvestorer lar seg ikke rikke, og står på betong. I år er de bare blitt rikere.
En boble av historiske dimensjoner
John Law skapte aksjespekulanter flere hundre år før den slags ble vanlig. Da boblen sprakk ble skotten jaget fra Frankrike.
Storopprydning på børs: – Det er nå du kan få kjøpt 1 krone for 30 øre
De lovet fest, men det ble fiasko. Nå pågår den største ryddejobben i Oslo Børs’ historie og noen kommer til å finne gull.
Hun er i verdenstoppen på vin - her er handlelisten til 17. mai
Heidi Iren Hansen har tittelen Master of Wine, som en av få i Norge. Her er hennes beste kjøpetips til festdagen.
– Et paradigmeskifte i økonomien
Svak krone, milliardærflukt og en offentlig sektor som eser ut. Vi står overfor en helt ny verden, som også må få følger for penge- og finanspolitikken, mener Civita-leder Kristin Clemet.
Kronekrakket er det minste problemet - her er et som er litt større
Er vi fortsatt verdens beste land? Stadig flere grafer peker i feil retning.
Tomras nervesenter: – Der inne får dere ikke lov til å ta bilder
Ordreboken er rekordhøy og EU skriker etter mer. Denne muligheten kommer aldri i retur. Ved Tomras laboratorium i Asker klekkes fremtiden ut.
2.800 milliarder mer verdt etter Helge Lund ble styreleder
Etter at Helge Lund ble styreleder i 2018 har børsverdien av Novo Nordisk steget med utrolige 2.800 milliarder kroner. Mange har søkt dekning i Skandinavias sterkeste aksje. For mange?