<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Are Strandli

Mine siste artikler
– Kan endre hele Borr-caset
Borr Drilling tror alle riggene kan være på kontrakt innen utgangen av 2022. I så fall er det duket for massiv oppside i aksjekursen, mener en analytiker.
En av årets viktigste taler sendte Wall Street opp
Uken sluttet med oppgang på Wall Street. Fed-sjefen sa i en tale fredag at han ikke har noe hastverk med å sette opp renten.
Har doblet milliardgevinst på 77 dager
I juni satt Harald Moræus-Hanssen og co. med en urealisert gevinst på 1,5 milliarder kroner på syv containerskip. Siden da har gevinsten økt med 20 millioner. Hver eneste dag.
Casher inn 80 mill. på eiendommer
Spetalen på handletur i Standard Drilling
Øystein Stray Spetalen plukket opp flere aksjer dagen etter at Standard Drilling la frem tall.
Eidesvik Offshore enig med bankene
Eidesvik Offshore og bankene er enige om betingelser for en refinansiering av rederiet. Nå vil toppsjefen rette fokuset mot å bygge en miljøvennlig flåte.
Seadrill-beiler casher inn på riggsalg
Noble Corp casher inn milliarder på riggsalg. Det åpner for at det raskere kan komme utbytter fra Seadrill-beileren.
Blystad bestiller nye containerskip
Arne Blystad er på ingen måte ferdig med containerskip selv om Songa Container er overtatt av sin børsnoterte storebror. Nå har han bestilt to nybygg i Kina.
Tjente 18 mill. på riggaksjer
Øystein Stray Spetalen-dominerte Standard Drilling solgte sine Noble-aksjer med en pen gevinst, men sitter fortsatt investert i Weatherford.
– Vi ser økt anbudsaktivitet
Toppsjefen i Kristian Siems offshorerederi venter at også kommende vinter blir utfordrende, men så tror han aktiviteten vil få et oppsving.