<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Christer Teigen

Mine siste artikler
Israel angriper, røde futures, Norske Skog-tall og Bakkafrost-nedgradering
Her er de ti viktigste tingene du må få med deg før Oslo Børs åpner i dag.
Oljefondet tjente 1.210 milliarder kroner
Statens pensjonsfond utland fikk i første kvartal en avkastning på 6,3 prosent – 1.210 milliarder kroner.
Manet-trøbbel sender Mowi-aksjen ned
Perlesnormaneter fortsetter å ødelegge for Mowi og andre lakseoppdretterne. Tre meglerhus er alle skuffede over kvartalsoppdateringen og aksjen faller ved børsåpning. 
Milliardær raser på aksjonærlisten i laksegigant
Laks gjorde Helge Gåsø søkkrik, men nå kjøper han aksjer i flere andre sektorer. I mens raser han på aksjonærlisten i SalMar og nekter å kommentere om et nedsalg på 40 prosent er reelt eller ikke.    
Aksjeformuen vokser i rekordfart
Peter Hermanrud begynte med «småpenger» for snaue tre år siden, men nå nærmer aksjeverdiene seg 200 millioner kroner for den tidligere aksjestrategen.
Norsk hedgefond løftes av gullprisen
Hedgefondet Pensum Global Opportunities var blant beste norske hedgefond i mars og har steget ytterligere 10 prosent de to første ukene av april. – Nå bryr ikke gullet seg lenger om sterk dollar og høyere realrenter, sier forvalter Peter Andersland. 
Har tjent 11 milliarder på kursoppgang og utbytter
Stolt-Nielsen-familiens aksjer i kjemikalietankrederiet var verdt knappe 4 milliarder kroner for tre år siden. Nå er rederiet en pengemaskin og aksjene verdt 14 milliarder. 
Hva hvis Fed ikke kutter renten i år?
Aksjemarkedet er nervøst foran de amerikanske inflasjonstallene for mars, som offentliggjøres klokken 14:30. – Det er et ekstremt fokus på det, sier sjeføkonom Stein Bruun i Arctic Securities. 
Flyvende robottaxi skal masseproduseres
For første gang har et lands myndigheter gitt grønt lys til masseproduksjon av førerløse passasjerdroner, også kalt flyvende robottaxier. 
Analytiker: – Jeg er imponert
– Jeg er imponert, sier flyanalytiker Kenneth Sivertsen i Pareto Securities om trafikktallene for mars. Aksjekursen stiger rundt 15 prosent på oppdateringen, men er likevel nær 90 prosent lavere enn ved børsnoteringen.