<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Eivind Yggeseth

Mine siste artikler
– Leter etter steder å kutte kostnader
Orkla skuffet aksjemarkedet med fjerdekvartalstallene. Nå skal Orkla-sjef Nils K. Selte kutte kostnadene med 1 milliard kroner.
Scatec: – Emisjon er også et alternativ
Milliardsatsning på 3.500 meter
Verdens mest moderne skiheis, Bond-verdige utsiktstopper og 5 milliarder i investeringer. Slik vil Grindelwald kapre norske skiturister fra alpenes superdestinasjoner.
Nissan Ariya kjørt i Norge: Har et stort problem
Elbilen Nissan Ariya er på snarvisitt i Norge, og etter å ha kjørt bilen er konklusjonen klar: Her har nordmenn mye å glede seg til, og noe å ergre seg over.  
– De lokale variasjonene overrasket oss
Boligprisene endte ned 1,3 prosent i desember og det ga en samlet oppgang på 5,2 prosent for 2021. Se hva bransjetoppene mener om utviklingen.
Bent Stiansens danske jul
Klar for noe annet enn ribbe, lutefisk eller pinnekjøtt til jul? Her kan du lære hvordan stjernekokk Bent Stiansen, setter sammen en velsmakende, dansk julemiddag.
Se klokkene på Norges største klokkemesse
Under Oslo Watch Fair kunne entusiaster og andre nysgjerrige se en rekke sjeldne klokker fra Sveits og Tyskland. Men klokkene stod ikke bare i montre. Her er noe av det vi så på publikums håndledd. 
Kjendisfotograf går all-in i kryptokunst
Olav Stubberud fotograferer verdens største kjendiser. Betalingen for bilder av Vin Diesel og Justin Bieber putter han rett i kryptokunst. – Dette er den største kunstrevolusjonen på flere tusen år. 
– Dette blir Oslos beste ost- og skinkedisk
Delikatessebutikken Gutta på Haugen har vært en bastion for matglade. Nå utvider de med ny avdeling i hovedstadens forretningsstrøk.
En million delikatesser flyr i en skog nær deg
Flyvende rotter eller gourmet? Due har gått fra menyene på norske topprestauranter til å bli glemt. Og det er jakten der du kan skyte mest, men likevel vil ingen vil jakte dem.