avatar
Journalist

Eivind Yggeseth

Mine siste artikler
Forbedrer svingen til verdens beste golfere
Initial Force hjelper Tiger Woods og halve baseball-eliten å svinge bedre. Nå girer de om for å vokse i et stadig mer datadrevet hobbymarked.
Heidi Bjerkan serverer årets nyttårsmeny
Det vakte stor oppsikt da Heidi Bjerkan la ned Michelin-restauranten Credo i Trondheim og varslet flytting til Nasjonalbiblioteket i Oslo. I 2025 åpner “nye” Credo, men før den tid presenterer hun en velsmakende nyttårsmeny for Kapitals lesere.
Serverer 24 karat gull til dessert
Billedkunstner Frank Brunner viser hvordan du kan imponere middagsgjester denne julen med 24 karat bladgull på desserten.
– Terapautisk å stå på kjøkkenet
Andreas Jul Røsjø og Roar Sandnes – hobbykokker og eiendomstopper – digger å være på kjøkkenet. Her viser de hvordan du kan lage en imponerende anderett til jul. 
Fra Bieber til milliardambisjon: – Dette er planen på lang sikt
Rypejakt i høst? Sjekk kokkens oppskrift
Jaktsesongen er her, og hva skal du så gjøre med rypa du har skutt? Kokk Jørgen Ravneberg fra Kolonihagen presenterer en fristende viltmeny for den glade jeger – og alle andre som elsker ordentlig mat.
Stjernekokkens beste grilltips
Jimmy Øien, som for to år siden fikk Michelins utmerkelse Young Chef Award, er Kapitals grillmester denne sommeren. Han viser deg attpåtil hvordan du griller fløten til jordbærene.
Stjernekokken gir deg oppskriftene denne påsken
Sjefen for restaurantene Plah og Ahaan har inngående kjennskap til thailandsk kokekunst. Her gir han påskemiddagen en god dose sørøstasiatisk magi – og viser hvordan også du kan få det til på eget kjøkken.
Kryptosjefen om 2024: – Prisene vil gå opp
Han har bygget opp en norsk kryptobørs, men samtidig tapt nærmere 100 millioner kroner på fem år. Nå tror Stig Aleksander Kjos-Mathisen at tallene vil snu.
– Leter etter steder å kutte kostnader
Orkla skuffet aksjemarkedet med fjerdekvartalstallene. Nå skal Orkla-sjef Nils K. Selte kutte kostnadene med 1 milliard kroner.