<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Erik Valebrokk

Mine siste artikler
Diamantjakt i Antwerpen
Antwerpen er kjent som verdens diamanthovedstad, men det finnes nok av andre grunner til å besøke den vakre flamske byen.
Reiseguide til Mauritius: Der drømmen blir virkelig
Mauritius er det tilgjengelige paradis – ikke for langt å reise til, ikke for kostbart, og fantastisk behagelig og vakkert. Graden av luksus bestemmer du selv.
Her får du ikke bord før om tidligst et år
Disfrutar er Europas beste restaurant – og avhengig av en viss godvilje – også verdens beste. Ikke rart det er vanskelig å få bord.
Stjernekokken gir deg oppskriftene denne påsken
Sjefen for restaurantene Plah og Ahaan har inngående kjennskap til thailandsk kokekunst. Her gir han påskemiddagen en god dose sørøstasiatisk magi – og viser hvordan også du kan få det til på eget kjøkken.
Tre vintercocktails du kan lage på hytta
Med snart vinterferie følger hytteliv og pusterom fra hektisk hverdag. Nå er det lov å hygge seg på hytta, og vi har bedt tre av Oslos beste bartendere om å lage hver sin varmende vintercocktail du kan prøve deg på. Lett som snus.
Menneskene bak Galicias “gull”
Galicia er fiskernes paradis, en del av Spania der havet byr på store inntekter, men ikke uten fare for liv og helse. “Xente do mar” – havets folk – er et folkeslag av barskinger, godt kjent med Atlanterhavets luner gjennom århundrer i dets tjeneste.
Denne Frogner-butikken tar julen på alvor
Det spørs om noen delikatesseforretning i landet markerer høytiden med mer fargesprakende julepynt enn Frogner Special i Oslo. Jan Arne Moen er dekoratøren – og osteeksperten – som tør der andre har gitt opp.
35 tips til garantert julestemning
Trenger du noe å finne på i julen? Her er Kapitals anbefalinger.
Tre perfekte cocktails til juleselskapet
Du trenger ikke lage gløgg for å holde varmen i jula, det holder å bruke de rette smakstilsetningene for å oppnå den rette følelsen av velvære, for eksempel i tre fristende juledrinker.
Hellstrøm (74) og stesønnen (14) lanserer kokebok
Da Eyvind Hellstrøm først hadde bestemt seg for ikke å skrive flere kokebøker, tok det ham et år å bryte løftet. Det var samboerens 14 år gamle sønn Nils Rennan Lilleheie som fikk det til å skje.