<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Erlend Kjernli

Mine siste artikler
Sjøhyttepanelet: – Nå er det risikosport å være fritidsmegler
Reglene er blitt strengere i strandsonen og ulovligheter kan tas tilbake til 1965. – Hvis du myrdet noen før juli 1989, da går du fri fordi saken er foreldet. Men hvis du bygde på noen kvadratmeter på hytta i 1965 kan du bli tatt, sier Tore Solberg.
Sjøhyttepanelet: – Bunnen er nådd
Etter et mørkt 2023 tror meglerne at prisbunnen i sjøhyttemarkedet er nådd. – Det er god timing å kjøpe nå, mener Jørgen Erland Pettersson. Finansavisen har samlet fire av Norges fremste hyttemeglere som debatterer byggeforbud, ulovligheter og meglernes nye rolle som etterforskere.
Slik har hun snudd Skagenfondene: – Vi er i verdensklasse
Alexandra Morris gjorde suksess i Odin med en avkastning på 170 prosent, men fra DNB dro hun så fort hun kunne. I barndommen ble søskenflokken delt etter en opprivende skilsmisse og rettssak.
Investerer 500 mill. ved golfbane i Lofoten
Med Wilhelmsen-familien som største eier skal det investeres 500 millioner kroner på en golfbane i Lofoten. – For utlendinger er vi Norges mest kjente idrettsanlegg.
Fikk telefon fra Ole Robert Reitan med en tydelig beskjed
Etter å ha tatt Coop Extra fra 18 til 36 milliarder i omsetning, ble han oppringt av Ole Robert Reitan og fikk en tydelig beskjed. Så ble det halvannet år i karantene og et dypdykk ned i fortiden for Christian Hoel.
Solon-gründer starter nytt boligselskap
Simen Thorsen, Eiendomsspar, investor Edvin Austbø og tidligere investeringsdirektør i Solon, Torgils Kvam, har allerede kjøpt sitt første prosjekt.
DNBs aksjesjef: Gjør kule på luksus
Han var med på verdens største børsnotering i Morgan Stanley, og ble en stjerne i JP Morgan. Nå samler Knut Hellandsvik på vin, har sansen for luksus og har gjort skoaksje-kule for DNB Asset Management.
Mannen bak OL-anleggene har investert titalls millioner i startups
Bjørn Sund (79) ledet byggingen av OL-anleggene på Lillehammer, Gardermoen og Telenor-bygget. Så startet han Advansia, som ble solgt for 400 millioner kroner. Nå har han puttet titalls millioner i oppstartsselskaper.
Buchardts Bodø-prosjekt i tre: Prislapp 600 mill.
I mai åpner Wood Hotel Bodø, som er Arthur Buchardts andre gigantiske trebygg-prosjekt. En suite i sjette etasje koster 16.000 kroner natten.
– Vi sitter på gjerdet mens hyttene forsvinner til danskene
De utenlandske kjøperne fosser frem i den norske fjellheimen. I Nesbyen er halvparten av kjøperne uten norsk pass, og Petter Stordalen har engasjert danske meglere til to prosjekter på Geilo og Kvitfjell.