<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Fredrik Moracchioli Lura

Mine siste artikler
– Står overfor en tiårig supersyklus i oljemarkedet
Tross energikrisen og det rekordstramme oljemarkedet har resesjonsfrykt sendt oljeprisen ned 13 prosent den siste uken. Oljeekspert Trond Omdal er ikke bekymret.
Blodbad for Sonans-eier
Den mangeårige pengemaskinen Lumi Gruppen kollapset fullstendig på børs torsdag etter resultatvarsel. 
– Jeg vil ikke eie olje nå
Energikrisen i Europa tiltar. Oljeanalytiker Bjarne Schieldrop mener vi må ned på kne og be for en varm vinter, og vil ikke eie olje nå.
– Det vil overraske meg stort om ikke du finner en Squeeze-klinikk i utlandet om under fem år
Massasjekjeden Squeeze henter penger og verdsettes til 275 millioner. Med seg på laget har de en stjernerekke av investorer. 
Utleierushet i Oslo: – En varslet katastrofe
Det legges knapt ut boliger i Oslo. Utbygger Terje Tinholt mener det må bygges flere små leiligheter. – Dette er ikke rakettforskning, sier han.
Altfor få utleieboliger: 45 prosent færre boliger til leie
Det er bare halvparten så mange boliger til leie på markedet som i fjor. Etterspørselen er rekordhøy, og de rives bort.
Spår stagflasjon
Pål Ringholm mener renten skal videre opp og at det er høyst sannsynlig at vi havner i stagflasjon. Da er energi og gull stedet å være.
Heller kaldt vann i blodet på PGS-aksjonærene
Kim André Uggedal i SEB har ikke tro på PGS, og roper selg. Han mener selskapet er altfor optimistisk, samtidig som han spår at aksjonærene vil bli kraftig utvannet.
Equinor betalte 80 mrd. i skatt, SV vil fase ut næringen
Equinor betalte 80 milliarder kroner i skatt i andre kvartal. Både SV og Bellona mener det ikke vil være én næring som er i stand til å erstatte inntektene fra olje- og gass.
Tjente nesten 200 millioner i fjor
Kim Wahl leverer et rekordresultat for tredje år på rad, og har med det tjent over en halv milliard kroner de siste tre årene.