<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Gard Setsaas

Mine siste artikler
Vil ha hotell i dette bygget: – Blir ikke et nytt Sommerro
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet i Ås vil bygge om en av sine mest ærverdige bygninger til hotell, men avviser at det er et ulønnsomt symbolprosjekt.
Stanset byggingen – mener utbygger skylder 30 millioner
I Slemdalsveien på Oslos vestkant ble byggingen av fire hus med åtte leiligheter stanset. Entreprenøren hevder byggherren skylder 30 millioner kroner, og vurderer rettssak.
Somlet med flyinspeksjon – må punge ut til passasjerer
– SAS har en åpenbar erstatningsforpliktelse, sier advokat Audun Ludvig Bollerud etter kanselleringene ved inngangen til påsken.
Skyldte på «sikkerhet» – kanselleringene var SAS' egen skyld
Sommel med service var grunnen til at 18 SAS-fly ble stående på bakken ved inngangen til påsken. Flere tusen passasjerer ble berørt.
Budkamp om ubrukt hus fra 1985
Den arkitekttegnede villaen ble bygget for 39 år siden, men er aldri tatt i bruk. Nå er den solgt etter en intens budrunde.
Denne elbilen har stupt i verdi – leasingselskap tar store avskrivninger
Avskrivningene i Volkswagen Møller Bilfinans har gått rett til værs de seneste årene. Leasingselskapet hevder det kraftige verdifallet på Audi e-tron er som forventet.
NRC Group på sporet av milliarder i Finland
NRC Group er sammen med GRK Suomi valgt som entreprenører til en ny trikkelinje i Turku. Kostnadsestimatet er nærmere 4 milliarder kroner.
Bygget i 1985, men aldri bebodd. Nå skal villaen selges
Den påkostede villaen ble bygget i 1985, men eieren flyttet aldri inn. Nå er huset til salgs – i elendig forfatning.
Svak krone gir salgsrush på Rivieraen
Hos Erik Fougner og meglerfirmaet AAA Riviera pleide ni av ti kjøpere å være nordmenn. Nå er andelen nede i 10 prosent.
Vil gjenta Spacemaker-suksess på sparebluss
Gründerbedriften Spacemaker AI ble solgt til amerikanske Autodesk for 2,2 milliarder kroner i 2020. Laiout er ikke fremmed for å gjenta suksessen.