<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Harald Hauge

Mine siste artikler
Hvordan holde på ansatte ved å bruke incentiver riktig
Start-ups, familieeide virksomheter og store kapitaltunge virksomheter med spredt eierskap, har alle samme utfordring: Hvordan tiltrekke seg – og holde på – attraktiv arbeidskraft?
Lugano-Trøgstad: 1-1
Vedum la frem sitt første budsjett på torsdag. Flyktningene i Lugano ler hele veien til banken, og gårdbrukerne i Trøgstad smiler av middelklassens skatteskjerpelser.
Skattedirektoratet utfordrer «naken inn-naken ut»
2022 har ført med seg noen innstramminger i beskatningen av ansattes aksjekjøp. 1. januar kom en forskriftsendring og en prinsipputtalelse fra Skattedirektoratet som øker risikoen for skattlegging av ansattes rimelige aksjekjøp.
Høy utbytteskatt vrir investeringene bort fra aksjer
Mandag legger regjeringen frem sitt tillegg til statsbudsjett for 2022. Det kan bety økt utbytteskatt, som allerede er 50 prosent høyere enn skatten på andre investeringer. Da vris investeringene bort fra aksjer.
Et par hyggelige skatteregler – gaver med fradrag
Et uvanlig år nærmer seg slutten. Jeg benytter anledningen til å minne om et par hyggelige skatteregler for gaver til frivillige organisasjoner og forskning. Overføring av formue til barn og barnebarn er også et aktuelt tema i disse dager.