<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Henrik Frisch

Mine siste artikler
Telenors små mobilkonger tjener millioner
Telenors 81 butikker er franchiser. I fjor omsatte de for 1,1 milliarder. Thor Gunnar Hansen eier ni og hadde like mange millioner i overskudd i fjor.
Digital bagasjelapp prises til 50 millioner
BagID skal spore forsvunnet bagasje, kutte flyselskapers utgifter og gjøre reisen for passasjerene mer sømløs. Men de trenger frisk kapital for å lykkes.
Tidligere tele-topp håvet inn på aksjesalg
Den tidligere Telenor- og Vimpelcom-lederen Jo Lunder tjente stort på aksjesalg i fjor. I år skal han i retten etter at han saksøkte staten.
Fra konkurs til 25 millioner i utbytte
Lasse Andre Fosby gikk fra å være politimann til å bli eiendomsinvestor. Så gikk selskapet konkurs. Men 55-åringen har reist seg igjen og sikrer et solid utbytte.
Nyter godt av brennhet prisoppgang
Smelteverket Finnfjord jubler over økte råvarepriser, som ventes å forbli høye. Nå satser ferrosilisiumprodusenten nær 100 millioner på algeproduksjon for å redusere CO2-utslippet sitt.
Firedoblet resultatet etter store salg
Bonum har på kort tid bygget opp en eiendomsvirksomhet med flere hundre millioner kroner i omsetning. Realiserte eiendommer ga i fjor en kraftig oppgang på både topp- og bunnlinjen.
Kostbar rehabilitering
Sandvoldgruppen hadde store utgifter til rehabilitering av tre bygårder i fjor. I år generere de leieinntekter og vil høste en fet gevinst etter storsalg til Fredensborg Bolig.
Kostnadssmell for Sarpsborgs rikeste
Økte kostnader og et boligprosjekt som gikk i vasken, påførte Trond Frigaard flere titalls millioner i tap i fjor. I år venter han derimot endring. 
Rekordresultat for shippinginvestor
Fjorårets historiske høye shippingrater ga shippinginvestor John Hatleskog (81) en solid bunnlinje. I år ser det derimot ut til at medgangsvinden har snudd for investoren.
Rekordutbytte for Tromsøs rikeste
Benedicte Berg Schilbred doblet bunnlinjen i fjor. Men de gode tidene er på hell fordi halvparten av verdiene hennes står i fond, som har falt i år.