<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Henrik Rief

Mine siste artikler
Trengte 38 for å hente 2 mill.
Investorweb skal samle all informasjon fra børsnoterte selskaper på ett og samme sted. Nå har selskapet hentet 2 millioner fra 38 investorer til programvareutvikling.
Hentet tysk kapital til eiendomsteknologi
Proptly ble opprettet under pandemien for å rydde opp i kommunikasjonen i håndverkerbransjen. Nå har selskapet hentet 6,25 millioner og er klart for å jakte norske kunder.
Norske Sloyd tatt opp i amerikansk akselerator
Oppstartselskapet Sloyd gikk inn i spillbransjen med storm. Nå har selskapet fått plass i Andreessen Horowitz' nyeste akselerator.
Satser internasjonalt med digitale konserter
Det norske selskapet Vierlive ble startet under pandemien for å fylle et behov for kulturopplevelser. Nå vil selskapet satse internasjonalt.
Bygger batterifabrikk til 47 milliarder
Etterligner ChatGPT
Ifølge IT sikkerhetsselskapet Check Point har cyberkriminelle begynt å lage falske ChatGPT-nettsider for å lure til seg informasjon.
Færre cyberangrep i Norge
Globale cyberangrep fortsetter å øke, og Check Points sikkerhetsrapport for første kvartal i 2023 viser en global økning. I Norge har trenden derimot snudd.
Netsecurity og Data Equipment fusjonerer
Netsecurity og Data Equipment slår seg sammen og blir et av Norges største IT-sikkerhetsselskaper. 
Sonitor henter 100 millioner til kommersiell satsning
Sporingsteknologiselskapet Sonitor har begynt å få fart på sakene etter flere år med svake tall. Nå henter selskapet penger for å øke den kommersielle kompetansen. 
Nordnet inngår femårig avtale med Google
Nordnet inngår en ny avtale med Google om å bygge en fullstendig skybasert finansplattform.