<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Herman Zahl

Mine siste artikler
Tjener penger, men fortsatt svakt for Wilson
Bergen-baserte Wilson utvider flåten med 20 skip til 135 fartøyer etter avtale med Arkon, og blir med det den største aktøren i europeisk nærskipsfart, ifølge selskapet. 
Nettapotek frykter ikke Amazon i Norge
Farmasiet fikk oppkjøpsfondet Verdane som deleier i fjor. Nå håper nettapoteket at staten kan forenkle reguleringene i apotekmarkedet.
Kyllingstad-selskap får med seg Transocean
Enhanced Drilling får riggkjempen Transocean som investor. Storaksjonær Ståle Kyllingstad mener det endrer hva som blir mulig for selskapet. 
Vekstbrems i mikrofibersuksess
Den tidligere forretningsadvokaten Bjørn Nicolaisen har bygget opp et imperium sentrert rundt mikrofiberkluter og «homeparties».
Sparer millioner på Merkur-aksjer
11 nye selskaper har gått på Merkur Market i år. Det sparer investorene mange skattekroner på.
Knallår på driften
Plast- og metallgrossisten Astrup har i flere år slitt med lønnsomheten. I fjor ble virksomhetens resultat det beste på over ti år.
Norsk møbelluksus vil ut i Europa
Stranda-baserte Slettvoll Møbler svekket resultat sitt i fjor. – Udramatisk, sier sjefen, som vil videre ut i Europa.
Kontraktsboom for Braathen Eiendom
Braathen Eiendom fikk et svakere årsresultat i fjor. Samtidig inngikk selskapet rekordmange nye kontrakter og sjefen ser lyst på 2021.
DeepOcean tapte 430 millioner kroner
Triton-eide DeepOcean tapte 430 millioner kroner i 2019. Nå ser selskapet en risiko for å bryte låneforpliktelsene tidlig i 2021.
Ola Borten Moe er kritisk til norsk USA-dekning
– Media makter ikke å forklare oss hva det er som skjer og hvorfor, og det er faktisk et problem, sier Ola Borten Moe om norsk USA-dekning.