<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Hilde Oreld

Mine siste artikler
Om luksussalat: – Det tar tid å komme inn på det norske markedet, og det undervurderte vi
Etter flere år som avdelingsleder på det europeiske hovedkontoret til Tesla, valgte tidligere landslagsroer Kristina Løfman en ny karriere som innendørsbonde – uten jord og sprøytemidler. 
– Det er et urørt kjempemarked
Korktavler med utdatert informasjon ved inngangspartiet i sameier og borettslag er snarere regelen enn unntaket. Da fikk gründeren en idé.
McDonald’s internasjonalt satser på norsk leverandør
Per Magne Helseth har tatt Airthings med Geir Førre og Aksel Lund Svindal på eiersiden på børs tidligere. Nå er han i gang igjen med et nytt selskap. Målet er en milliard kroner i omsetning om tre år.
Har over 10.000 spektakulære overnattingssteder i naturen
Da Campanyon-gründerne Alexander fortalte hva de gjorde på kveldstid, fikk de beskjed av Google om straks å forlate selskapet.
Slik går du av med pensjon som 60-åring
Hvis du lager en evig pengemaskin etter modell fra oljefondet, trenger du ikke spare mer enn noen tusenlapper i måneden.
Traff planken: – Vi har flere forespørsler hver eneste dag; fra store internasjonale klesprodusenter til PE-fond
I 2025 kommer det ny lov fra EU: Det blir forbudt å kaste tekstiler i restavfallet. Pål Erik Haraldsen har truffet planken med Norsk Tekstilgjenvinning. De lager tråd av fibrene som igjen blir til nye tekstiler.
– Vi sjekket ut gamle kondomautomater for å få inspirasjon
Kundene viste interesse allerede før produktet var lansert, og et kobbel av kjente investorer ble med fra første dag. – Jeg hadde aldri sett for meg at det skulle bli SÅ stort, sier Red Locker-gründer Liza Eriksson.
– Vi kom hjem til en bedrift som var helt på dunken
Hun har hovedfag i genetisk endring av roser, doktorgrad i kloning av husdyr, var birøkter med ansvar for 1 million bier og er Norges største aktør på kasjmir.
Sjokkstart: Venteliste fra første uke hos ny startup
– Frem til nå har løsningen vært alt fra å ringe en venn til å velge det første treffet på Google, sier gründer Christian Clemet Tetzschner om det å gjennomføre et nytt IT-prosjekt.
– Hvis du ikke bruker AI på jobb, er du ikke produktiv nok!
AI oversetter, oppsummerer dokumenter og regneark og trekker ut essensen. Men den skjuler også mange gode lifehacks som er helt gratis.