<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Hilde Oreld

Mine siste artikler
Fra E-tjenesten og Kripos for å jakte direktørsvindel
Med bakgrunn fra blant annet E-tjenesten, Kripos og granskingsavdelingen i KPMG, skal gründernes plattform identifisere økonomisk kriminalitet så enkelt at alle kan klare det.
Norsk i Sveits: – Jeg skjønner ikke Jonas Gahr Støre
Den tidligere Adecco-toppen flyttet til Sveits lenge før rikingene kom, og har ingen tro på at skatteflykningene vender tilbake igjen til Norge.
Telenors mektige Asiasjef om Telenoraksjen: – Den er kanskje litt for spennende
Jørgen Rostrup har jobbet i fengsel, stått i spissen for ordrenekt i Forsvaret og håndtert militærkupp i Myanmar. Og begge forgjengerne hans er blitt konsernsjefer i Telenor.
Hevder nytt forum vil snu aksjemarkedet på hodet
Obaid Saleem har bygget opp Facebookgruppen Aksjeforum med 60.000 følgere. Nå drømmer han om milliardinntekter – med Investorweb.
Askeladden & Co. satser på eldreomsorg
Det er mange eldre som setter pris på en fast samtalepartner og en hjelpende hånd i hverdagen. Det markedet skal Askeladden & Co. ta en bit av.
– Fasit er at dette er skyhøy risiko
Sammenlignet med ordinære banker har Aprila Bank 30 ganger så mange kunder som ikke betaler tilbake det de skylder. – At de ikke får lån i vanlig bank betyr ikke at det er noe galt med kredittverdigheten, sier Israr Khan.
Her går investorene på jakt etter det neste gullet
Skidestinasjonen har bare et par tusen faste innbyggere, og spiller hovedrollen når gründere og store profesjonelle investorer kommer til enighet.
Tatt på sengen av salgsvinner: – Jeg ble overkjørt
Klesmerket Perfect Moment er blitt en salgshit i Alpene og på Oslo Vest. Den opprinnelige gründere fyrer løs mot suksessen og mener dagens eiere har rappet hennes design. – Det er lov å la seg inspirere så lenge du ikke kopierer, sier en ekspert på immaterialrett.
Når mor og far ringer døgnet rundt, finnes det faktisk hjelp å få
Da de endelig innså at det aldri passet å si opp faste jobber for å bli gründere, var det gjort. Nå har Kakadu fått Schibsted, BankID og andre store bedrifter som kunder og partnere.
– Villig til å pushe så sykt langt, både mentalt og fysisk
USA og EU lanserer gigantpakker for det grønne skiftet. OL-vinner Stine Lise Hattestad Bratsberg var først til mål som bærekraftsgründer og kjemper nå ESG-kampen globalt. – Du blir en spesiell person når du drar idrett så langt.