<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Ivar Engerud

Mine siste artikler
Plasserer seg helt i toppen på rekkevidde blant småbiler
Som seg hør og bør etter en håndfull år, får Opel Corsa skarpere profil, lengre rekkevidde og mer krefter for å holde den aktuell en stund til.
Sliter på auksjon
Det har ikke vært noen lett høstsesong for auksjonsselskapene, og  nedkjølingen fortsatte under RM Sotheby’s London-auksjon i begynnelsen av november.
Denne har vært i familiens eie i hundre år
Du skal lete lenge etter et mer fascinerende stykke norsk bilhistorie enn den Rolls-Royce Silver Ghost Eivind Eckbo kjøpte i 1923. Hundre år senere er den fortsatt i familiens eie, gjennom Eckbos Legat.
Kan bli verdens dyreste Ferrari
Etter at Mercedes-Benz solgte en 1955 300 SLR Uhlenhaut Coupé, kan selv ikke den beste Ferrari 250 GTO bli verdens dyreste. Men denne kan bli en god nummer to.
Brukt spillertrøye eller ny McLaren? Prisen kan bli den samme
Har du 20 – 25 millioner liggende og vente på å bli brukt, kan du enten kjøpe en McLaren Elva eller den siste spillertrøya til Tom Brady. Uvasket selvfølgelig.
Skal du velge én av de to utstillingene, er det ingen tvil
Selv etter Dronning Elizabeths død ser det ut til at Concours of Elegance forblir et fast høydepunkt på kalenderen. Kanskje Europas beste klassikerutstilling.
Eneste i Norge: Tor måtte til USA for å finne drømmebilen
På en liste over biler med ekstra spennende former, kommer Pinin Farinas nydelige Lancia Aurelia B24 Cabriolet høyt. Tor Nenseth forskjønner gatebildet med Norges eneste eksemplar.
Da finanskrisen slo til, sikret Jan Fredrik fra Ulvøya seg drømmebilen: – Arvingene ønsket penger
VESTLAND: Jan Fredrik Conradi fra Ulvøya falt for en av depresjonstidens største og kraftigste amerikanere, en gedigen Pierce-Arrow 7-seters Touring fra 1931. En skikkelig fjellklatrer ideell for norsk fjellheim.
Dramatisk prisfall
I 2014 kostet Steve McQueens 1967 Ferrari 275 GTB/4 10,2 millioner dollar. Ni år senere er prisen nær halvert. 
Klare tegn til nedkjøling
Støvet har lagt seg etter en hektisk periode i auksjonsmarkedet, og det er umulig å skjule at markedstemperaturen har gått ned mange hakk. Også for de dyreste bilene.