<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Jørgen Hyvang

Mine siste artikler
Solgte hagesenterarven for 400 millioner kroner
Mer enn ti år etter avtalen ble signert med Selvaag Bolig tikket pengene i forrige uke inn på kontoen til Gunnar Faale. 
Tysk nordmann ble søkkrik på corona
Tyske Klaus Kühlcke kapret tredjeplassen på inntektstoppen i Norge i fjor, og immunologen kan takke coronapandemien for alle millionene som rant inn.
Gravemaskinfører tjente 99 mill.
– Graving er det eneste jeg kan, sa Hans Tormod Vike (51) fra Sandefjord. Nå har han gravd seg til 99 millioner i inntekt.
Eiendomsinvestorer trekker nordover
De har slått seg opp på moteklær og sportsutstyr. Nå følger Holzweiler-gründerne og Osprey-agenten etter eiendomsproffene til Nord-Norge.
Klatret til topps på YouTube
Magnus Midtbø (38) fant sin indre kremmer på slutten av klatrekarrieren, men måtte tåle å bli uglesett i starten.
Eventyrmarginer på avslapningsmusikk
For fysikkutdannede Peder B. Helland (28) må egne regnskaper være like avslappende som musikken han lager. 9 av 10 kroner han spiller inn blir igjen på bunnlinjen.  
Varslingssak i DNB Eiendom: Mener sjefen koblet vekt og prestasjon
Ansatte reagerte med vantro på regionsjefens innlegg om «førti, feit og ferdig». En av anbefalingene skal ha vært å ta overvektige ansatte med på tur.  
DNB Eiendom: Toppmeglere rømmer kjeden
Det ulmer i en av landets største eiendomsmeglerkjeder. Flere toppmeglere har sluttet eller er på vei ut av DNB Eiendom.
Stein Erik Hagen sikter mot børscomeback
Stein Erik Hagen har hatt nullavkastning i Orkla de fire siste årene. Nå er målet til merkevaregiganten å levere fantomavkastning til aksjonærene.
Himmel og helvete i retail
Kjøpte du de riktige handelsaksjene rundt nyttår kan du gå for de store julegavene i år, men sjansen er like stor for at verdiene dine har falt.