<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Jacob Fougner

Mine siste artikler
Virke og NHO tror på opptur for reiselivet
Massevaksinering og forbrukere som klør i fingrene etter å reise gjør at Virke og NHO Reiseliv tror turistnæringen vil hente seg inn igjen i 2021. Politikernes håndtering av første kvartal vil imidlertid være avgjørende.
Oslo Børs stormer mot tusengrensen
Oppgangen på Oslo Børs vil ingen ende ta. Virusmutasjoner og Brexit-spenning ser ikke ut til å stoppe Oslo Børs fra å nå 1.000 poeng.
Dyrt i drift
Fiskefôrprodusenten Ewos tok nye jafs i 2020 og kan skilte med en topplinjevekst på nærmere 20 prosent. Svekkede marginer legger imidlertid en demper på festen.
Rekordhøyt transaksjonsvolum på Oslo Børs
Året 2020 er et år for historiebøkene, også for Oslo Børs. Aldri før er det blitt gjennomført så mange handler på Børsen.
Stengte grenser berger norske kjøpesentre
Reiserestriksjoner gjør at nordmenn er nødt til å kjøpe julegavenes innenlands i år. Men mens varehandelsbutikkene jubler, ligger tjenestenæringen på sentrene nede med brukket rygg i hovedstaden.
Advarer om luftig prising
I en eventuell kraftig markedskorreksjon, kan luftig prisede aksjer fort falle 40–50 prosent, advarer VPFF-sjef Sindre Støer.
Forventer at storrushet mot børs fortsetter
De tre største meglerhusene venter like mange noteringer i 2021, som kan bety hele 30 nye noterte aksjer innen sommeren.
Oljeprisfall sendte Oslo Børs rett ned etter rekorddag
Aksjestrateg Peter Hermanrud frykter at virusmutasjonen i Storbritannia kan føre til enda strengere smittevernstiltak. Det er dårlig nyheter for oljeprisen.
– Forventet et bedre marked
Daglig leder Eivind Eidesvik i Caiano er skuffet over utviklingen i Green Shipping, men i år tror han det vil bli lysere.
Voldsom pågang etter førstegangsboliger
Ikke overraskende er Oslo det tøffeste markedet for studenter som vil kjøpe bolig. Nordens Paris følger hakk i hæl.