<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Kari Nestaas

Mine siste artikler
Sveaas selger vin for 25 millioner
– Innimellom er det klokt å rydde i kjelleren, sier investor Christen Sveaas. I slutten av mars går over 350 flasker for 25 millioner kroner under hammeren hos Christie’s i Hongkong.
Gallerist Gard Eiklid: – Gallerier er butikker som later som de ikke er butikker
For syv år siden startet han et av Oslos mest populære gallerier. Nå har Gard Eiklid åpnet dørene til Galleri Golsa i nye lokaler. 
Munch-eksperten: – Lettere å investere i aksjer enn kunst
Morten Zondag har viet karrieren til en av Norges aller fremste kunstnere. Men burde man egentlig investere i kunsten til Edvard Munch? 
Stjerneskuddet Liv Ertzeid om kunstnerkarrieren: – Jeg tar aldri besøk i studio
Hun er blitt trukket frem som en av Norges unge kunstnere du burde holde et øye med, og mange mener verkene hennes har investeringspotensial. Nå jobber Liv Ertzeid mot sin neste utstilling. 
Sjefkurator fra Henie Onstad: – Den ble en suksess og en skandale
Franske Niki de Saint Phalle tilhørte den internasjonale kunstscenen i New York på slutten av 50-tallet. Tiåret etter gjorde hun seg bemerket i Stockholm med en skulptur av en gravid kvinne. Nå stilles hun ut på Henie Onstad. 
Kunstsamler og gallerist: – Jeg brukte det første studielånet på kunst
Anniken Storhaug driver galleriet Dropsfabrikken i Trondheim og har samlet kunst siden hun var student. – Jeg har prioritert bort mye. Vi har en bil som knapt er EU-godkjent, jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte en veske og vi drar aldri på ferie til Syden. 
Kunstpraten: Hva slags kunst kan du kjøpe?
Litografi. Serigrafi. Akvarell og tresnitt. Hva er egentlig de ulike kunstteknikkene?
Christian Tunge: – En milepæl i en kunstnerkarriere
Billedkunstner Christian Tunge debuterer på Høstutstillingen med fire grafiske trykk, som viser menn som tenner på seg selv av politiske grunner. 
Lena Trydal (28) om å stille ut på Nasjonalmuseet
Den unge kunstneren har to verk på åpningsutstillingen til det nye Nasjonalmuseet. De har fått mye oppmerksomhet. Men hva ligger bak bildene? 
Nicolai Tangens kunstsamling blir til bok
Birgitte M. Siem og Inger Schjoldager fra forlaget Orfeus Publishing lager kunstbøker. Hos Kunstpraten røper de hvilke bøker de jobber med fremover.