<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Lena S. Falck

Mine siste artikler
Masserte seg til pluss
Squeeze nådde i fjor sitt første plussresultat siden oppstarten i 2018. Nå henter massasjekjeden penger til videre ekspansjon.
Høyere kjøpesentervekst enn ventet
Omsetningen i landets 60 største kjøpesentre overgikk forventningene i årets første kvartal. Ett av sentrene kunne vise til en vekst på over 50 prosent.
Vil selge cocktails på bensinstasjoner
Ved hjelp av en egen, patentert oppfinnelse skal Jeasty selge cocktails via norske kiosker, bensinstasjoner og dagligvare – uten alkoholavgift. 
Kapret ølgigant - vokste med 61 prosent
Arvid Nordquist Norge har merker som Sun-Maid, Duracell, Hipp og Dr. Schär i sin portefølje, men i fjor var det øl som sørget for supervekst.
– Norgeshistoriens største 17. mai-fest
Med food trucks, barer, korps, DJs og partyband akter Eik Event i år å arrangere tidenes 17. mai-fest på Bislett Stadion i Oslo.
Bestefaren kjøpte billig – nå er vinen salgsvinner i Norge
I en fransk landsby som får Twin Peaks til å fremstå som New York kan man finne flytende gull. I form av Sancerre-vin.
Utvider restaurantdriften på Bygdøy
De har drevet serveringsstedet Lille Herbern lønnsomt i en årrekke. Nå tar de samme eierne over driften av en annen Bygdøy-restaurant.
Lønnsomt leppefyll
I sitt første hele driftsår kan Norges eneste produsent av hvit snus skilte med sorte tall på bunnlinjen. I år ventes en eksportandel på 50 prosent.
Matblogger åpner restaurant
Matblogger Jan Henrik «Gladkokken» Syversen åpner sin første restaurant. Med på laget har han Eik Servering.
Resultatet skjøt i været med 50 prosent
IKEA solgte flere Billy-bokhyller, Malm-kommoder og andre møbler i Norge i fjor, og kunne notere sitt høyeste resultat på over ti år.