<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Linn Marie Hammernes

Mine siste artikler
Dystert om demokrati
Statsviter og forfatter Janne Haaland Matlary tegner et dystert bilde av demokratiets fremtid. For mye makt til EU og FN, politisering og woke-ideologien er blant farene hun trekker frem, men står det egentlig så dårlig til?
Krever 398 millioner kroner av Norsk Tipping
Det maltesiske selskapet EveryMatrix har saksøkt Norsk Tipping etter at en kontrakt verdt 1,5 milliarder kroner gikk til en konkurrent. Forrige gang EveryMatrix trakk tippeselskapet for retten tapte det.
Tilbyr gjeldfri eiendom til riking-kunder
Nordeas norske forsikringsdel sitter på en gjeldfri eiendomsportefølje med en verdi på nær 11 milliarder kroner, som de aller rikeste kundene nå kan kjøpe seg inn i.
Krever 180 millioner av Oslo kommune
Arvingene etter en tidligere prestebolig i Oslo krever tresifret millionerstatning fra kommunen siden eiendommen er definert som park og ikke boligområde. Neste uke møtes partene i tingretten. 
Krypto-krangel til retten
En av Kjell Inge Røkkes kryptotopper er anklaget for injurierende tweets. Til høsten møtes Seetees Magnus Granath og australske Craig Wright, som hevder han er bitcoins opphavsmann, i Oslo tingrett.
Ta bedre beslutninger, ikke lytt til ekspertene
Ikke hør på de som prater høyest og synes mest, som for eksempel medieglade eksperter og analytikere. Slik kan boken «Bedre beslutninger» oppsummeres.
Arcane Crypto-sjef: godt rigget for videre kryptovekst
Selv om bunnlinjen var svakere i fjor enn året før, kan Arcane Crypto vise til en kvartalsvis bedring. Planen er videre vekst, og Arcane-sjef Torbjørn Bull-Jenssen utelukker ikke flere emisjoner - selv om selskapet foreløpig er godt finansiert. 
Mener investorene må skylde seg selv
Investorene i Nordic Securities må selv bære risikoen for å ha puttet penger i selskapet, mener forsvarerne til Økokrim-tiltalte Endre Tangenes og Erik Egenæs.
Reindriftseiernes seier i Høyesterett er Årets juridiske prestasjon
Etter tap i to rettsinstanser slo Høyesterett fast at vindkraftutbyggingen på Fosen i Trøndelag er ulovlig, og at den bryter med reindriftseiernes menneskerettigheter. Nå er advokatene som sto for seieren stemt frem som Årets juridiske prestasjon.
Vil fengsle Nordic Securities-topper i seks år
Økokrim mener Nordic Securities-gründerne Endre Tangenes og Erik Egenæs bør fengsles i seks år, for å ha bedratt 39 investorer for rundt 47 millioner kroner.