<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Margrethe Schmidt Hegnar

Mine siste artikler
Seriegründer og milliardær henter over 500 mill.
Milliardæren Are Traasdahl har sikret 50 millioner dollar til sitt nyeste teknologiselskap Crisp. 
Archer øker inntektene – og resultatet
Archer Limited økte inntektene i fjerde kvartal med 15 prosent, og fikk et positivt nettoresultat på 8,5 millioner dollar. 
– En krevende periode
Edda Wind fikk en omsetning på 11,4 millioner euro i fjerde kvartal, opp 55 prosent fra samme periode i 2022.  
Milliardene som gikk i vasken: – Ingen planer om å selge aksjer
De ble kalt vekstraketter og gullgruver. Men så snudde det for børsfavorittene. Gründere, investorer og toppsjefer har mistet papirverdier for flere milliarder. – Jeg har investert langsiktig og har ingen planer om å selge aksjer, sier Øyvind Birkenes. 
Vekstraketten skal passere milliarden i 2025
Han kjøpte sine første aksjer på barneskolen og forlot Sunnmøre så fort han kunne. Nå har John A. Breivik bygget opp et teknologiselskap som sikter mot milliardomsetning i 2025. 
Lakseteknologi sikter mot milliarden: – I starten bare lo folk av oss
Han kjøpte sine første aksjer på barneskolen, og forlot Sunnmøre så fort han kunne. Nå har John A. Breivik bygget opp et teknologiselskap som sikter mot milliardomsetning i 2025.
Ville bli nye milliardselskaper: Nå er verdiene nesten borte
De hadde store ambisjoner og ble spådd som vekstselskaper med fremtidige milliardverdier. Drømmen var å få status som enhjørning. Men så snudde tallene.
Vil bli Norges neste enhjørninger: Omsatte for over en milliard for første gang
Noen av dem har enorme ambisjoner og tror på fremtidige milliardverdier. Andre er blitt spådd som Norges neste enhjørninger. Her er 17 selskaper som sikter etter stjernene.
Har Norges rikeste på kundelisten: – De vil gjerne være diskré
I 40 år har Conrad Langaard jaktet på edelstener verden over, og solgt dem til Norges mest velstående personer. I dag er Juvelér Langaard en av Norges mest eksklusive smykkebutikker.
Denne kunstneren satser milliardæren Christen Sveaas på
De siste månedene har malerier av norske Constance Tenvik (33) blitt kjøpt opp av kunstsamlere verden over. Sist ut er milliardæren Christen Sveaas.