<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Margrethe Schmidt Hegnar

Mine siste artikler
Superprofitt på helsekost og skjønnhetspulver
Selskapet bak VitaePro og Oslo Skin Lab håver inn på abonnementer med rynkeprodukter, kosttilskudd og omega-3. De siste to årene har NutraQ-gruppen hatt et overskudd på over 250 millioner kroner.
10 selskaper er tatt av børs: – Norske aksjer er blitt rimeligere
Oppkjøp er mer fristende enn før, ifølge Robert Næss. Mange selskaper er strøket fra børs, og enda flere ligger an til å bli borte. Er vi på vei mot en oppkjøpsbølge?
Tech-investorens metoder for å unngå konkurs
De står bak ny teknologi, restauranter og båter. Men nå er det slutt. Profilerte oppstartsselskaper har kastet inn håndkleet denne høsten. Men Trond Riiber Knudsen har fire metoder som skal hjelpe gründere å holde seg på beina. 
Frister unge med luksusliv: – Ikke et pyramideselskap
Facebook, Instagram og TikTok brukes av pyramidelignende spill til å verve nye medlemmer, både i og utenfor Norge. Det omstridte selskapet iGenius er en av bedriftene som lover gull og grønne skoger. 
Toppsjefen i New York: – Det største finansmarkedet i verden
Av 160 ansatte på DNBs kontor i New York er kun et fåtall nordmenn. Vidar Andersen har jobbet for DNB i over 20 år, og konkurrerer mot de største bankene i verden.
Aksjen har gått opp 65 prosent i år: – Fortsatt stort vekstpotensial
De norske minilagrene har gått på børs, satser i USA og har kjente investorer på eiersiden. Nå er Self Storage Group verdt 3,8 milliarder kroner. 
Kvinnene regjerer i mediebransjen
De setter dagsorden fra bransjens høyeste, viktigste stillinger. Kvinnene er blitt blant landets mektigste i rollene som redaktører, konsernsjefer og generalsekretærer.
Kunstverk gikk 15-gangeren: – Flere nye auksjonsrekorder
Anna-Eva Bergman og Olav Strømme er blant kunstnerne som har overrasket i kunstmarkedet i det siste. Et oljemaleri av sistnevnte har gått 15 ganger så høyt som verdivurderingen.
Fire nye startups bruker AI: – Har fått inn større investorer
Regjeringen vil bruke én milliard kroner på kunstig intelligens. Startupene står i kø. Her er de nye gründerne bak fremtidens teknologi.
– Kan bli verdens dyreste Munch-trykk
Et kunstverk av Edvard Munch skal under hammeren hos Blomqvist, med en prislapp på mellom 13 og 18 millioner kroner. Det kan sette ny rekord.