<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Martin Brennmoen

Mine siste artikler
Spår oljerush
Analytiker Christyan Malek i JPMorgan tror oljeoppturen har mye mer å gå på. Han tror vi kan se oljepriser så høyt som 150 dollar fatet.
Entreprenørselskap melder oppbud
KF Entreprenør tjente gode penger frem til pandemien. Nå melder selskapet oppbud.
Lemper på boliglånsregler
Myndighetene i Hongkong letter på kravene på boliglån for å få fart på boligmarkedet.
Mener Adevinta-gevinst burde betales som utbytte
Danske Bank Markets tror flere vil melde seg på i kampen om Adevinta. Arctic-analytiker Henriette Trondsen har en klar anbefaling dersom budet materialiserer seg.
Sissener maner til storsalg i Adevinta
Schibsted har lenge ønsket å selge seg ned i Adevinta, og nå kan det bli budkrig. – Jeg hadde helst sett at de solgte alt, sier storeier Jan Petter Sissener.
Kjemperabatter i tørrlast
– Investorene finner det mer spennende å investere i de segmentene som tjener litt mer penger om dagen, sier styreleder Magnus Halvorsen i 2020 Bulkers.
– Nervøst gassmarked
Equinor gikk til himmels på børsen på rykter om storstreik i Australia. Konserndirektør Irene Rummelhoff spår store svingninger og pristopper i gassmarkedet.
– Oppturen vil vare lenger enn vanlig
Oljeservicekjempen Subsea 7 har gitt Kristian Siem full uttelling. Nå er han Norges sjette største investor på børs.
Seismikkfest på børsen
Først sendte investorene TGS og PGS hver sin vei på børsen, men etter noen timers vill handel og betryggende ord fra ledelsen, skjøt begge aksjene i været.
Spår den beste avkastningen på 30 år
– Avkastningen på egenkapitalen ligger an til å bli den beste på de 30 årene jeg har fulgt bransjen, sier TGS-aksjonær Aasulv Tveitereid etter storfusjonen.