<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Michael Groth

Mine siste artikler
Se video: Ferraris nyeste på plass i Norge
Nå er Ferrari Purosangue på plass i Norge. Se video fra lanseringen hos Formula Automobile.
Høyteknologisk AI-maskin eller overpriset gadget?
Samsung Galaxy S24 Ultra har ankommet med høye forventninger og en enda høyere prislapp. Telefonen imponerer med avanserte AI-funksjoner og enestående batterilevetid. Men med en startpris på 17.990 kroner, er spørsmålet: Er den verdt pengene?
Samsung gambler på Google
Samme uke som Apple passerte Samsung som verdens største mobilprodusent, slipper Samsung nye flaggskiptelefoner i Galaxy S24-serien. Google skal hjelpe koreanerne å ta tronen tilbake.
Finansavisen kårer årets elbil: Her er vinneren
Flere nye bilmerker og over 30 nye elbilmodeller er introdusert i Norge i år, men bare en er best. Her er seks kandidater og en vinner.
650 hestekrefter – ikke så dyr som du tror
Hyundai Ioniq 5 N fungerer nok som familiebil, men med 650 hestekrefter er laget for å ha det moro på bane og svingete veier. 
Google Pixel 8 Pro - Fremtidens AI-kamera?
TEST: Kameraet i Googles ny Pixel 8 Pro overgår både fjorårets modell og tidvis konkurrentenes toppmodeller. Og nærmest all magien skjer post-production.
Årets Pixel-lansering fra Google - Dette er nytt
Med Googles nye flaggskiptelefon, Pixel 8 Pro, handler alt om AI, datakraft og programvare som gjør deg til en bedre fotograf enn du egentlig er.
Testet: Nye BMW M2
Første generasjon BMW M2 ble en favoritt blant bilentusiaster i Norge. Nå er arvtakeren på plass.
Etter 500 timer er den klar: – Det er helt sykt
Atle Jensen kom over en 70 år gammel Mercedes-klassiker og trodde det bare var noen «småfiks» som måtte til for å få den på veien. Etter 500 timers arbeid er resultatet klart.
Volvos elektriske syvseter i Norge: Så lenge må du vente
Volvo EX90 er elektrisk, har syv seter og går 585 kilometer. Nå er den på besøk i Norge.