<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Nina Skalleberg

Mine siste artikler
Tesla Norway doblet salget
Ola og Kari Nordmann elsker elektriske biler. Introduksjon av Model Y bidro til rekordresultat for Tesla Norway.
Uvanlig mange kjøpsanbefalinger tross resesjonsfrykt
Selv om et voldsomt makroøkonomisk press varsler fortsatt tøffe tider i aksjemarkedene, og frykten for resesjon øker, anbefaler analytikerne sine selskaper i hopetall.
Håper 10 millioner amerikanere mister jobben
En skarp økning i arbeidsledigheten må til for å dempe den skyhøye inflasjonen, hevder Larry Summers. Fed-sjefen er uenig.
Hevder Fed vil mislykkes – og annonserer egen løsning
Feds aggressive rentehevinger har mål om å stoppe skyhøy inflasjon. Det er ikke mulig, og eneste resultat blir resesjon, hevder professor, som mener han har løsningen.
Norsk aksje favoritt på Morgan Stanleys toppliste
Investeringsbanken har identifisert en rekke aksjer som den mener vil klare seg gjennom en langvarig storm i markedene. Ett norsk selskap topper listen. 
Lanserer short-fond mot bitcoin
Investorer vil fra tirsdag ha et nytt verktøy for å shorte bitcoin – om de tror valutaen skal rase videre ned mot null verdi.
Gjensidige-topp skal tjene millioner til gode formål
Konsernsjef Helge Leiro Baastad i Gjensidige overtar som styreleder i Kavlikonsernet, og blir travel med å tjene penger til humanitære formål.
Kina nekter å bidra til å dempe drivstoffprisene
Massiv oljeraffineringskapasitet går på tomgang i Kina mens bensinprisene stiger. Landets strenge kvoteregler hindrer eksport som kunne senket globale drivstoffpriser.
Hevder inflasjonshopp til over 9 prosent
Såkalte fixing-tradere, som har vært flinkest til å forutse utviklingen for inflasjonen, spår nå høyere amerikanske konsumprisavlesninger i flere måneder.
Sikker på langvarig bear-marked
Federal Reserves trippelheving og varsel om aggressive renteøkninger får investorene til å flykte fra børsmarkedet. Det kan bli langvarig.