<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Olav Gram Degnes

Mine siste artikler
Børsen nekter å ta grep for å unngå SAS-kaos
Hva skjer med SAS-aksjene, som per definisjon er verdiløse? Robert Næss mener Oslo Børs bør ta grep for og stanse handel i aksjen, men Børsen nekter. Nå er kaoset et faktum.
Går ut av StarAlliance
SAS går ut av flysamarbeidet Star Alliance. Dette er konsekvensen for kundene i lojalitetsprogrammet Eurobonus.
SAS overlever - aksjonærene taper alt
SAS har fått på plass nødvendig kapital og nye eiere til å drive videre. Flyselskapet tas av børs og nåværende aksjonærer mister alt.
Enorme blokksalg utenfor børs
Blokksalg på nær 90 millioner var startskuddet i DOF-handelen tirsdag, allerede 15 minutter før børsen åpnet. Gjennom dagen ble enorme volum flyttet utenfor børs.
Jan Petter Sissener og Robert Næss advarer: – Selg aksjene!
SAS-aksjene stiger kraftig, men Jan Petter Sissener og Robert Næss kommer med en kraftig oppstrammer til dagens SAS-aksjonærer: – Selg aksjene, og gjør det i dag! 
Nekter å selge aksjene: – Nei, er du gal
Tirsdag blir en flodbølge av nye DOF-aksjer omsettelige. – Jeg ville ikke ha gjort jobben min hvis jeg hadde solgt nå, sier en forvalter, som avviser at det vil bli salgspress i aksjen.
Aeternum-investor fryktet John Fredriksens vrede
John Fredriksen og hans tålmodighet ble ansett som en av de største risikofaktorene for å investere i Aeternum.
To usikkerhetsmomenter i SAS-restruktureringen: –  Nå er det tyst, og det er spesielt
Hvem blar opp 9,5 milliarder for å redde SAS? Svaret var ventet fra SAS tidligere denne uken, men flyinteresserte investorer og konkurrenter har fremdeles ikke hørt et pip.
Fredriksen vant frem for å kaste Søraunet
John Fredriksen vant frem for å heve avtalen med Vegard Søraunets Aeternum Management. Nå går det mot omkamp i retten neste uke.
DNB Markets frykter kostnadsbonanza
Norwegian-ledelsen dropper kostnadsguidingen for 2023, grunnet høy inflasjon. «For å gjøre det verre har flydrivstoff steget mye», skriver DNB Markets, som kutter estimatene for neste år kraftig.