<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Oliver Orskaug

Mine siste artikler
Verkstedleverandør konkurs med 132 millioner i gjeld
Autoparts United, som leverer deler til norske bilverksteder, er konkurs. Den landsdekkende kjeden AutoMester med 150 verksteder må finne ny deleleverandør.
Eriksrød involvert i to nye konkurser
Selskapene hadde aldri inntekter og regnskapene avdekker en runddans av lån og fordringer med andre Eriksrød-selskaper. Nå gransker bostyrer hva som har skjedd.
AutoStore-konkurrent kapret avtale i Japan
Britiske Ocado, som har ligget i patentstrid med norske AutoStore, har signert en storavtale om å bygge et nytt robotvarehus for et japansk dagligvarekonsern.
Sandefjord-barnehage enig med Lindgrens arvinger
Svenske advokater angrep en norsk barnehage som registrerte varemerket Villa Villekulla med paragrafer og juridiske trusler. Men nå er stridsøksen begravd og partene forlikt.
SAS endrer snart reglene for opptjening av bonuspoeng
1. september blir SAS en del av Skyteam. Da forenkles lojalitetsprogrammet Eurobonus, samtidig som et gebyr på 50 euro for bonusreiser med andre flyselskap innføres.
Nå er han rikere enn gamlesjefen
Steve Ballmer, eks-sjefen i Microsoft, er nå offisielt rikere enn Bill Gates, som grunnla selskapet for 49 år siden.
Flere dro til USA tross dyr dollar
I fjor økte antallet reisende fra Norge til USA, men så langt i år er trenden nedadgående.
Solgte Skrik-Pokémon med 50.000 prosent avkastning
Andreas og Kevin lever av å selge Pokémon-kort, og omsetter for halvannen million kroner i måneden. Duoen sier mange har verdifulle kort hjemme, uten å vite om det.
Tiltalt for Pokémon-bedrageri
En 36 år gammel mann fra Buskerud skal ha lurt flere personer til å sende ham titusenvis av kroner for Pokemon-kort de kjøpte, men som de aldri mottok.
Kongens nabo selger praktbygg
Familien Sandvold overtalte eierne av en murvilla rett bak Slottet om å få kjøpe den for over 50 millioner. Så kom rentehoppene. Tre år senere selges bygget igjen.