<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Oliver Orskaug

Mine siste artikler
Formel 1 vil stanse norsk gründer
En norsk selskap som videreselger Formel 1-billetter møter motbør fra den mektige motorsportorganisasjonen. Det hele kan ende i retten om partene ikke blir enige.
SAS lytter til bonuskritikk – vurderer Elon Musk-løsning
SAS varsler endringer i sitt lojalitetsprogram Eurobonus og tilbudet til passasjerer om bord i de ulike klassene flyselskapet tilbyr.
Banktopp slipper å sone i fengsel
Carrie Tolstedt innrømmet skyld i Wells Fargo-skandalen og kjempet mot tårene da dommeren sa hun slapp å sone bak lås og slå med andre kriminelle.
Flyvandaler spraymalte privatflyterminal
Svensk politi har pågrepet flere forskere som søndag morgen tok seg inn på Bromma flyplass og sprayet ned inngangspartiet til privatflyterminalen.
Disse yrkene får oftest tips
Mange tipser kelneren om maten og servicen er god. Andre vil ikke tipse bartenderen for bare å skjenke deg en øl eller drosjesjåføren for å kjøre deg dit du skal.
Kuppet Nusas varemerke onsdag morgen
Bare ni timer etter at landskampen mellom Norge og Georgia var avblåst på Ullevål, registrerte en klesprodusent navnet til stjernespilleren Antonio Nusa som et varemerke.
Winge-bedrager felt av DNA-spor
54-åringen nektet hardnakket for å ha misbrukt milliardær Odd Johnny Winges navn i et bedrageri, men funn av DNA på SIM-kort knyttet til bedrageriet, felte tiltalte.
Innsatt klager over høyere matpriser for fanger
En innsatt som ikke får handle dagligvarer på tilbud fra den lokale Spar-butikken ved fengselet, har klaget praksisen inn for Diskrimineringsnemnda.
50 millioner i utbytte fra salg av hårstrikker og smykker
Familien Grønseth har skutt gullfuglen i en nisje som er svært lukrativ. Resultatmarginen siden oppstarten for seks år siden er på 42 prosent.
Forlater Elden med alle egne klienter
Christian Flemmen Johansen (39) er en av de mest innbringende partnerne i Advokatfirmaet Elden. Nå slutter han og to andre ansatte og starter for seg selv.