<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Petter Diskerud

Mine siste artikler
Kraftig prishopp for børskandidat
Ocean Geoloop sikter seg inn på børsnotering i løpet av høsten. Etter en emisjon tidligere i juli har prisingen steget fra 1,3 til 1,9 milliarder kroner.
2,1 milliarder i låneforfall rett rundt hjørnet
Kristian Gerhard Jebsen Skipsrederi har vanskeligheter med å manøvrere det utfordrende tankmarkedet. Nå står bankene på døren og skal ha 2,1 milliarder kroner.
– Equinor leverer superprofitt
Equinor leverte svært sterke resultater i andre kvartal. Spesielt kontantstrømmen på 40 milliarder kroner imponerte oljeanalytiker Oddvar Bjørgan i Carnegie.
Meglerhusene barberer kursmålene
Forrige uke leverte Scatec skuffende resultater for andre kvartal. Nå har tre meglerhus valgt å kutte kursmålet i aksjen.
– Kan bli den perfekte storm
Harald Magnus Andreassen og Olav Chen ser på aksjemarkedets prising som utfordrende. Andreassen tror utviklingen i arbeidsmarkedet kan føre til «den perfekte storm».
Frykter mer risikable prosjekter
DNB Markets mener Scatec har tatt på seg for risikable prosjekter. Meglerhuset nedjusterer kursmålet og opprettholder salgsanbefaling.
PGS doblet omsetningen
PGS doblet omsetningen og reduserte underskuddet.
Frykter ikke Evolutions høye prising
Evolution-aksjen har levert en avkastning på 400 prosent siden starten av 2020. Thomas Nielsen i First Veritas har fortsatt ikke fått høydeskrekk.
Satellittselskap prises til 725 millioner
Det sveitsiske selskapet Astrocast gjør en notering på Euronext Growth for å finansiere opp et nettverk av 100 aktive satellitter innen 2024.
Pareto spår potensiell mangedobling av teknologiaksje
Meltwater-aksjen har falt som en stein de seneste månedene. Analytikerne i Pareto Securities ser potensiell femdobling av aksjekursen.