<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Ragnhild Viker Lunde

Mine siste artikler
Våt overraskelse for boligkjøper
Kjøperen av en bolig oppdaget vannlekkasjen fra badet i 2. etasje den dagen han overtok. Da ble det bråk i retten.
Boligkjøpere tapte millionkrangel om nabogrense
Boligkjøperne hevdet at avstanden til nabogrensen var for kort, og krevde 1,6 millioner kroner i erstatning. De får ingenting, slår lagmannsretten fast.
Skilsmissebråk om totaloppusset hus
Da ekteparet ble skilt, krevde mannen å overta huset fordi han hadde stått for all oppussingen. Men Borgarting lagmannsrett sier «nei». Det skal selges.
Opprivende arveoppgjør: Sønnen får ikke 120 millioner
Arveoppgjøret mellom Ivar Opsahl og sønnen Stian om nær 120 millioner kroner, gikk ikke etter sønnens plan. Han får ikke noe fra dødsboet, men vurderer å anke.
KPMG unnslapp krav på 35 millioner
Gartnerhallen saksøkte revisoren KPMG for 35 millioner. Men KPMG ble frifunnet for andre gang.
Krangler om millionpatenter
En oppfinner innen fiskehelse skulle få 7 millioner kroner fra sin tidligere arbeidsgiver. Men etter en ny runde i retten, ble fasiten 3 millioner.
Boligselgere saksøkte megler
Da paret solgte huset, kritiserte de megleren i DNB Eiendom for å gjøre en dårlig jobb.  Retten satte ned honoraret til megleren, men ga ingen erstatning.
Garasjekrangel i Tønsberg
Det ble krangel da garasjeanlegget i et nybygg sviktet. Flere sameiere saksøkte utbyggeren, men tapte. Høyesterett krever at styret, eller alle sameierne, må stå for søksmålet.
Krangler om hvem som eier hyttene
En langvarig krangel om eierskap til fire hytter i Sel kommune endte i retten. Nå har de som kjøpte hyttene vunnet for andre gang.
Skattesak – med 190 andre i kø
En skattesak om arbeid på norsk sokkel har sluppet inn i Høyesterett. Dommen kan få konsekvenser for 190 andre personer i kø.