<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Silje Sundt Kvadsheim

Mine siste artikler
Unngå 13 prosent rente – betal i dag
Får du restskatt og venter på faktura fra Skatteetaten, er effektiv rente på restskatten på over 13 prosent. 
– Det er uholdbart å vente så lenge
23 måneder er gjennomsnittlig saksbehandlingstid i Skatteklagenemnda. Det er «svært kritikkverdig», mener Sivilombudet.
– Alt er gjort opp
Cleaves Securities betalte skatteregningen bare timer før andre konkursbegjæringsmøte, og unngikk dermed konkurs i siste øyeblikk. 
Levde luksusliv i seks måneder – så forsvant han
Styrelederen bestilte Porsche, fritidsklær fra Amundsen og opphold på Vestlia Resort og Farris Bad for 5,7 millioner kroner. Nå er selskapet konkurs, og ingen får tak i mannen. 
Proteststorm mot exit-skatten
Gründere, foreninger og advokater går hardt ut mot de foreslåtte exit-skattereglene i sine høringssvar. 
Bør du valutasikre aksjefondene nå?
Store deler av kjempeavkastningen andelseiere i globale aksjefond har hatt de seneste årene skyldes svekkelsen av kronen. Er det på tide å bytte til et valutasikret fond? 
Nekter å snu om innleieforbudet
Selvstendig næringsdrivende er i harnisk etter å ha mistet oppdragene sine, og trygler om at også enkelpersonforetak kan godkjennes som bemanningsforetak. 
– Dette er et stort, stort rødt flagg
Revidert nasjonalbudsjett viser at bedriftenes fastlandsinvesteringer vil falle i år og til neste år. – Dette er det fremste beviset på at Støre er fullstendig virkelighetsfjern, sier Linda Hofstad Helleland (H). 
– Regjeringen tar ikke problemene på alvor
– Regjeringen adresserer overhodet ikke utfordringene formuesskatten utgjør for norsk næringsliv, sier Venstre-politiker Alfred Bjørlo om revidert nasjonalbudsjett. Jørund Rytman i SMB Norge er helt enig. 
Stoppet fryktet skattebombe
Regjeringen vil at folk skal få bedre råd igjen, skriver kommunal- og distriktsministeren, og droppet en skatteøkning mange hadde fryktet.