<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Stine Grihamar

Mine siste artikler
Tapte i retten – må ut med kjemperegning
DNO må ut med erstatning i hundremillionersklassen til staten Jemen etter en ny kjennelse i Oslo tingrett.
280 partnere tjente i snitt 13,4 millioner
Advokatene i BAHR dominerer listen over de best betalte partnerne i Norge. Les ligningstallene til de 280 eierne i de fem største advokatfirmaene. 
Skatteadvokat nekter å betale straffeskatt
BAHR-advokat Jan B. Jansen gjorde en feil i skattemeldingen i 2014. Han risikerte straff, men ble tilgitt. Nå har han gjentatt tabben og blitt straffet, men nekter å betale. 
Dømt like før midnatt, anket ved frokost
Nordic Securities-grunnleggerne Erik Egenæs og Endre Tangenes anker bedragridommen på tre år og ni måneders fengsel. Deres forsvarer mener retten tolker loven feil.
Fengselsstraff for Nordic Securities-gründere
Nordic Securities-grunnleggerne Erik Egenæs og Endre Tangenes er funnet skyldig i grovt bedrageri mot 35 investorer og må i fengsel i tre år og ni måneder. 
Norsk oljeselskap står overfor kjempesøksmål
DNO risikerer å måtte betale 376 millioner kroner etter at datterselskapet i Yemen ikke har betalt for seg. Morselskapet kjemper med nebb og klør for å slippe unna.
Forsvarer i Nordic-saken: Ikke viktig hvem som selger aksjer
Hvem som eide Nordic-aksjene som ble solgt er irrelevant, hevder forsvarer Anders Brosveet. Økokrim-tiltalte Endre Tangenes og Erik Egenæs solgte egne aksjer i The Nordic Group gjennom datterselskapet Nordic Securities.
Nordic-gründere fikk 80 millioner i aksjegevinst
Mens kunder kjøpte verdiløse The Nordic Group-aksjer for millionbeløp, reduserte de to gründerne Endre Tangnes og Erik Egenæs sin aksjebeholdning gradvis fra 29 til 24 prosent, ifølge Økokrim. 
Økokrim: Nordic-systemet tok 15 prosent i honorar
Økokrim hevder Nordic-systemet tok 15 prosent i provisjon for salg av gründerne Endre Tangenæs og Erik Egenæs' egne aksjer.  De fire tiltalte i Økokrim-saken erkjenner ikke straffskyld. 
Et hull i loven kan gi frifinnelse for Nordic-tiltalte
I noen måneder i 2019 forsvant en bestemmelse i verdipapirhandelloven. Derfor mener de tiltalte i Nordic Securities-saken at de må frifinnes for brudd på god forretningsskikk.